Last news in Fakti

5 Декември, 2021 11:25 2 311 3

Уволненият треньор на Пирин си иска всички заплати до края на договора

  • уорън фийни-
  • пирин благоевград-
  • заплати

В събота от благоевградския клуб са преговаряли с бившия треньор на Нефтохимик Калоян Генов да влезе в треньорския щаб

Уволненият треньор на Пирин си иска всички заплати до края на договора - 1
Снимка: БГНЕС

Уволненият треньор на Пирин Уорън Фийни е имал опция и да остане, но е трябвало да изпълни едно условие на шефовете си - да освободи целия си щаб, пише „Мач Телеграф“. Северноирландецът обаче отказал да се съобрази с искането на началниците си, което в крайна сметка доведе и до напускането му.

В понеделник предстоят и преговори между Фийни и собственика Пол Белогур относно условията по раздялата. Очаква се островитянинът да претендира за всички заплати до края на договора си, като чуждият паспорт го предпазва от варианта да бъде изгонен срещу две заплати.

В събота от благоевградския клуб са преговаряли с бившия треньор на Нефтохимик Калоян Генов да влезе в треньорския щаб. Както е известно, след уволнението на Фийни отборът ще бъде воден от Петър Михтарски и помощника Радослав Митревски в мача срещу ЦСКА по-късно днес.


Поставете оценка:
Оценка 3 от 3 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Йеронимус БОШ

    7 3 Отговор
    По тази логика и Бойко може да си поиска държавата ! Щого той се държеше така , все едно му беше бащиния ! И тогава ?
  • 2 ЩАБ

    9 2 Отговор
    Тея наред ли са как ще искат от треньор да се откаже от щаба си?
  • 3 Тъй то

    0 0 Отговор
    Тражи ботура ,че няма кой после да го наеме