Last news in Fakti

9 Декември, 2021 21:45 3 648 29

Рома взе своето от ЦСКА, но българите опазиха честта си (СНИМКИ)

  • цска-
  • рома-
  • лига на конференциите

„Римските орли“ бяха доста по-добрият отбор на терена

Рома взе своето от ЦСКА, но българите опазиха честта си (СНИМКИ) - 1
Снимка: Fakti.bg

ЦСКА изигра и последния си мач от групите в Лигата на конференциите, като допусна загуба с 2:3 от именития Рома.

Гостите бяха далеч по-силният отбор на терена на стадион „Васил Левски“, но решиха, че с едно полувреме ще откажат българския тим, който се радваше на много силна подкрепа от трибуните, макар и само от 5-6 хил. души.

Тами Ейбраха демонстрира головата си класа, като се разписа на два пъти във вратата на Бусато в 15' и 53', а Борха Майорал реализира майсторски с пета в 34'.

След почивката „армейците“ заиграха далеч по-вдъхновено, сякаш осъзнаха, че няма какво да губят. Това доведе до няколко добри атаки от левия фланг, а в крайна сметка и до гол на резервата Чатакович в 74' и на Вилдсхуд в добавеното време. Особено впечатление направи удара на играча с №30, който стреля от дистанция, за да матира Фузато.

Рома все пак взе трите точки от столицата, за да оглави класирането в групата, тъй като Бодьо/Глимт записа равенство 1:1 в Украйна със Зоря Луганск.


Поставете оценка:
Оценка 4.4 от 7 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 БьодоГлимт

    27 20 Отговор
    Честито класиране, припоци! Успех в борбата за титлата! Като се съберете повече от 3 хил. на стадиона ще стане работата…

    Коментиран от #9

  • 2 Тройчоу

    26 19 Отговор
    Заслужена победа и класиране напред за отбора на Ловеч, който дойде в София и сложи ТИРЕ!
  • 3 ЯМКС

    17 16 Отговор
    Ловеч е село, ЯМКЛ!
  • 4 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 5 Киро

    30 6 Отговор
    В Рома има повече българи
  • 6 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 7 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 8 Перо

    27 3 Отговор
    БФС е за закриване!
  • 9 БотевПловдив

    24 7 Отговор

    До коментар #1 от "БьодоГлимт":

    Хубав мач за неутралните зрители, но защо няма ВАР. Първия гол на Тами Ейбрахам е от засада, а при втория си игра с ръка. Иначе браво на чорбата, до последно се опитваха въпреки разликата между отборите им.

    Коментиран от #11, #14

  • 10 КметЛОВЕЧ

    24 15 Отговор
    Гледам в Разград има 4-5 хил. души на стадиона, а нашия Литекс в София не можа да събере 3 хил. на стадиона срещу ромите на рома Моу! Срам! А Стоичков иска слава…
  • 11 ЛосПапагалес

    12 11 Отговор

    До коментар #9 от "БотевПловдив":

    Жълта и червена чорба…ех, съдба!
  • 12 Дарт В

    13 2 Отговор
    И миналата година ЦСКА вкара три гола на Рома, тогава в един мач, а сега във два :)
  • 13 Осъм

    9 3 Отговор
    Мъри и Хубчев са наши хора. Единия беше наш ритнитопковец ,а другия ни беше треньор. Троянски коне.
  • 14 Лъжеш

    18 12 Отговор

    До коментар #9 от "БотевПловдив":

    Засада спорно, ръка няма. След 3:0 на Рома не им се играеше. Пак съдиите виновни, нямате спирка😊.
  • 15 Люляк

    20 8 Отговор
    Юнаци, невероятни бойци, титани! България вази гледа, поздравихте я с.... Победа. Мдаааа, то си е победа. Дето само каза Никиту нямало още 10,15 мин. Морална победа. Само дето не дават пари за нея. Та, чакам да прочета още оди за героичните армейци ощетени от малшанса и... времето. Астрономическото
  • 16 ТП99

    13 5 Отговор
    КАТО СЕ ОТЧЕТЕ, ЧЕ ЦСКА ИГРА БЕЗ ТИТУЛЯРИТЕ СИ В ХАЛФОВАТА ЛИНИЯ, КАТО КЕРИ, ЮГА И ВАРЕЛА, РЕЗУЛТАТА ДОРИ МОЖЕ ДА СЕ ОТЧЕТЕ КАТО ПОЛОЖИТЕЛЕН. САМО АНГЛИЧАНИНА, КОЙТО ВКАРА ГОЛ ОТ ЗАСАДА СТРУВА 80 МИЛИОНА!
  • 17 Стоян Александров

    13 9 Отговор
    Не мога да повярвам как трима ( 3 ) българи опазили честта на БГ Армията като единия дори го изкараха. А другите жяга спрямо Рома на супер аматьорсйо ниво. Вижте се само. Занулухте и пак сте зле, пак с дългове и пак в задънена улица. Нито един футболер няма да продадете. И от тези дето уж ще вземете пай няма да продадете. Няма и национали да имате. Т.с. цеца африканска и следващата годиба ще е едно гоюямо НИЩО. Кой ки ще е виновен тогава ??? Предлагам да помислите още от сега кой, кой, кой да понесе тази фалираща пак вина ???????? Дано поне някои фенояе по- читави да сте разбрали ди къде Ви докара Петорчо и до къде ще Ви доведе това - ФАЛИТ.

    Коментиран от #18

  • 18 Подуямие

    9 8 Отговор

    До коментар #17 от "Стоян Александров":

    Кой клас имаш завършен ? Под 8 е !
  • 19 ЦСКАто

    13 8 Отговор
    Ако не бяха ни нанизали тромба , щяхме да победим с 2:0 , но гледаме напред , скоро ще сме шампиони на Лоешка област .
  • 20 Обесен Язовец

    18 3 Отговор
    Простотии. Тоз мач да не е завършил 3:3 че да са опазили честта си? Срам и позор! Ние не сме забравили, кой бе Славния ЦСКА.
  • 21 Не знам

    14 2 Отговор
    на очите си ли да вярвам или дй слушам коментатора - голяма чест, хубава игра, това е боеца, това е ЦСКА!!!!???!!! Сега след като Рома ни е набутал 3 гола, след като " изпуснаха парата", за каква добра игра иде реч??? Та те ако бяха натиснали не ми се мисли какво щеше да ни се случи ...! Махнете ги запалянковските изцепки ... истината е че нещо не е както трябва! Стойчо да се хваща за работа, стига лозунги, търсене вината извън терена, играчите, играта и т.н. има кой да оправя стодиона, БСФС и т.н. и т.н. Работа му е майката, защото не играем добре, това е истината!!!!
  • 22 Георги

    9 1 Отговор
    Играта на ЦСКА от 4 месеца е трагична.Бавни ,мудни,спънати,..с наднормено тегло- Вилдсхуд ,Турицов,Джеферсон,,...костенурки в отбрана Гълъбов,Матай ,Лам.....Четирима само стават Греъм Кери,Брадли Мазику,Вион и Мено Кох /контузен/...Линиите раздалечени,игра на изсипани топки към Кайседо....Трагедия,никакво творчество,за майсторство да не говорим...стрелкова подготовка НУЛА...Е, пита се в задачата...няма ли треньор да види всичко това...май май...той по е зает в коментариите по съдиите......Старият модел на игра Стойчо от 80 те,вече не е на мода....динамика трябва,откриване и търсене на топката,тръгване ,към нея,...не да се крият зад противника футболистите ти,но за всичко трябва физическа подготовка...с една дума не ставаш...искам ти ОСТАВКАТА,и за доброто на Любимия на БГ ЦСКА смятам,че сам трябва да сия подадеш.....
  • 23 Фен

    9 3 Отговор
    Това измислено цесека , с този некадърен мрънкалник за тренер , никога няма да надрасне селското си ниво .
  • 24 Девици

    11 2 Отговор
    Да ти вкарат три пъти и да опазиш честта си ? Явно ноу хау от лоич .
  • 25 Мисля

    2 0 Отговор
    Не знам какво се случи , но на практика този треньор разби на трески един почти готов отбор .Всеки друг треньор би бил изхвърлен отдавна.

    Коментиран от #28

  • 26 Татко ти

    2 1 Отговор
    Абе Рома са си Рома,взеха своето и бяха с класа над ЦСКА.Обаче ми струва,че след 60 минута италианците изтърваха мача и ако имаше още 5-10 минути чорбата можеше и да изравни.Не че са играли кой знае какво,просто Рома много подцениха остатъка от мача,мислеха да доиграват,ама червените пък усетиха и се вдигнаха.До края всичко беше възможно,само възможностите не ни стигнаха за нещо повече.Ама с тоя отбор толкова,даже мисля,че снощи надскочиха себе си,поне до някъде.

    Коментиран от #27

  • 27 Мотивация

    2 2 Отговор

    До коментар #26 от "Татко ти":

    Хехехе на Рома този турнир им е през оная работа. По важен им е шампионата а там нещата не вървят. След 3:0 какво трябваше да направят? Извадиха си най-силните играчи които и без тива бяха малко. Намалиха здраво темпото все пак имат по важни мачове. Такива грешки в защита оле мале та той Пирин не прави такива. Супер ще е забавно Стойчо да започне да налага Вилдсхуд та нали той вече е вашият герой? Който смята че може да обърне Рома от 3:0 при нормална мотивация е луд.
  • 28 Левски 1914

    4 2 Отговор

    До коментар #25 от "Мисля":

    Ганчев трябва да бъде сменен със Сашо Томов, Бербатов да стане шеф на съдийската комисия и нещата ще се оправят отново ФАЛИТ.

    Коментиран от #29

  • 29 Василев

    3 3 Отговор

    До коментар #28 от "Левски 1914":

    И като спомена Сашо Томов да честитим на адвокатчето му Радостин Василев министерското му място. Сега ще бъде фалирана Сердика щото тя си изпълни целта даде на Ганчев базите без търг, но вече тежи има 4М задължения заради ЦСКА Софив и всички ще са весели щастливи та макар и малко по-бедни.