Last news in Fakti

18 Декември, 2021 21:25 735 0

Прагматичен Ювентус взе трите точки в Болоня

  • ювентус-
  • болоня-
  • серия а-
  • 2:0

"Старата госпожа" се пребори за трите точки по икономичен начин срещу Болоня

Прагматичен Ювентус взе трите точки в Болоня - 1
Снимка: EPA/БГНЕС

Италианският гранд Ювентус надделя с 2:0 като гост над Болоня в мач от 18-ия кръг на Серия "А". Алваро Мората даде аванс на торинци в резултата с гол в 6-ата минута, а в 69-ата минута Хуан Куадрадо реализира второто попадение за "бианконерите".

"Старата госпожа" се пребори за трите точки по икономичен начин, със стабилна игра в защита и ефективност пред гола. Сериозните опасности пред двете врати не бяха твърде много в двубоя, а мъгла, на моменти доста гъста, затрудняваше действията на двата тима.

В крайна сметка Ювентус събра 31 точки и е шести в класирането. Болоня е на десето място с 24 точки, като влезе в серия от 3 поредни шампионатни поражения.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА