Last news in Fakti

21 Декември, 2021 10:25 3 338 5

След победата над Лудогорец: Гриша Ганчев обещал сериозна шампионска селекция

  • стойчо младенов-
  • цска-
  • лудогорец-
  • гриша ганчев

Треньорът Стойчо Младенов е получил уверение, че ще разполага поне с двама нови топ играчи напролет

След победата над Лудогорец: Гриша Ганчев обещал сериозна шампионска селекция - 1
Снимка: БГНЕС

Победата с 1:0 над Лудогорец в последния мач за календарната 2021 година отприщи огромна доза позитивна енергия в ЦСКА. Въодушевен от успеха е и собственикът на клуба Гриша Ганчев, който в часовете след успеха е обещал сериозна шампионска селекция.

Треньорът Стойчо Младенов е получил уверение, че ще разполага поне с двама нови топ играчи напролет, пише "Новспорт". Очаква се те да дойдат от първенства в Топ 5 на Европа и веднага да вдигнат класата на ЦСКА.

По всяка вероятност звездата на "червените" Кайседо няма да бъде продаван и ще продължи да води атаката на отбора.

Очаква се в следващите дни Младенов и ръководството на ЦСКА да обсъдят конкретните имена за привличане на "Българска армия". Основното желание на Стойчо е да бъде намерен много класен офанзивен халф, който да "връзва" играта в средата на терена. Очаква се ЦСКА да започне спешни преговори с двама играчи, които вече са наблюдавани и одобрени от треньора.


Поставете оценка:
Оценка 4.6 от 12 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Стоян Александров

    5 11 Отговор
    Африка е необятен и мноооогооо голям континент. За Петорчо Африка е държава, нищо карай така да е. Има мнооооогоооо третокласни футболисти за мноооогооо пари и мнооооогоооо ГОЛЕМИ КОМИСИОННИ.... ПЕТОРКА ТИ СИ НА ХОД. ДАВАЙ ЯКО НА ПАЗАР....
  • 2 Гост

    12 3 Отговор
    След победата над Лудогорец, ГГ е обещал още аматьори от селските групи на Европа, Африка и Ю. Америка, които не знаят, че при пас към тях се тръгва към топката, а не се чака на "крак", като през 60-те години!? И след това неадекватника Стойчо да "обвинява" съдиите за тяхната и собствена некадърност! За протокола - от ЦСКА съм!
  • 3 Тарзан

    6 6 Отговор
    Нека вземат двама ама да са черни като мазут и чак да лащът.

    Коментиран от #5

  • 4 Мим

    5 7 Отговор
    Явно сттатегията на лудите проработи и тя беше да паднат минимално,за да може Гришата да си помисли,че ще ги бъде и да купуват скъпи играчи с цел да го разорят.На там отиват нещата и лудите пак ще са шампиони...
  • 5 Тарзане ,

    6 1 Отговор

    До коментар #3 от "Тарзан":

    Горила ли те е учила да пишеш , бе ?