Last news in Fakti

21 Декември, 2021 23:45 1 267 1

Нападател на Арсенал се отпуши с хеттрик за Купата

  • арсенал-
  • съндърланд-
  • еди нкетиа

Отборът на Микел Артета най-накрая заприлича на фаворит

Нападател на Арсенал се отпуши с хеттрик за Купата - 1
Снимка: БГНЕС

Арсенал изигра първият си мач от много-много време насам, в който изглеждаше наистина впечатляващо и доминираше на практика от първата до последната минута. Това стана в мач от Купата на лигата срещу третодивизионния Съндърланд.

За „артилеристите“ се отпуши Един Нкетиа, който вкара първия си хеттрик за мъжкия отбор, отпушвайки се тъкмо навреме, когато Пиер-Емерик Обамеянг е напът да си тръгне от клуба.

Освен англичанина, с попадения се отчетоха още Николас Пепе и 18-годишният Чарли Патино, който пък вкара първия си гол в официален мач за тима.

За „черните котки“ Нейтън Бродхед вкар апочетното попадение, макар то да дойде за 2:1 през първата част и да изглеждаше така сякаш отборът му ще притисне именития си опонент.

В крайна сметка мачът приключи 5:1 в полза на Арсенал и добрата новина за Микел Артета е, че в този мач се разиграха хора, които обичайно не попадат в титулярните му 11.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    2 0 Отговор
    БРАВО ЧЕСТИТО
    но БОЛИ
    ние нямаме
    ИСТИНСКИ ФУТБОЛ
    нито ФЕНОВЕ