Last news in Fakti

27 Декември, 2021 18:55 571 0

Съндърланд не даде шанс на Донкастър

  • съндърланд-
  • донкастър роувърс-
  • донкастър-
  • 3:0-
  • английска лига 1

"Черните котки" спечелиха важни три точки в битката за място в Чемпиъншип

Съндърланд не даде шанс на Донкастър - 1
Снимка: Facebook/Sunderland

Тимът на Съндърланд спечели гостуването си на Донкастър Роувърс с 3:0 в мач от третото ниво на английския футбол - Лига 1. "Черните котки" не срещнаха никакви трудности в хода на двубоя, над който имаха пълен контрол.

Рос Стюарт откри резултата в полза на Съндърланд още в 7-ата минута от дузпа, Елиът Джон Емблтън удвои в 41-ата, а точката на спора бе сложена от автогол на Бен Блайт от Донкастър.

Шесткратните шампиони на Англия имаха и още няколко голови ситуации с течение на мача, но домакините имаха късмет и загубиха срещата само с 0:3.

С победата си Съндърланд вече има 46 точки и излезе на 2-ро място в Лига 1, разполагайки с точка повече от Уигън, чийто мач обаче бе отложен и в някакъв момент точката пасив може да бъде наваксана.

От своя страна Донкастър Роувърс продължава да е на незавидното предпоследно 23-то място с едва 16 спечелени точки от 22 изиграни мача.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 1 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА