Last news in Fakti

22 Декември, 2021 00:35 1 934 0

Барса спря 10 души от Севиля, за да не се доближат до върха в класирането

  • барселона-
  • севиля

„Каталунците“ играха повече от 30 минути с човек повече

Барса спря 10 души от Севиля, за да не се доближат до върха в класирането - 1
Снимка: БГНЕС

Севиля не успя да се възползва от грешната стъпка на Реал Мадрид срещу Кадис, като допусна частичен обрат срещу Барселона в отложен мач от 4 кръг в Примера Дивизион.

Папу Гомес откри резултата в 32' след добра асистенция на Иван Ракитич, но Раул Араухо изравни в последната минута на първата част.

След почивката Жул Кунде се поддаде на традиционната провокация на Жорди Алба при едно странично хвърляне. Испанецът се постара да побутне съперника на няколко пъти в спортната зона, а това изглежда пречупи френския защитник и той фрасна с топката в лицето левия бранител на гостите. Това не остави друга възможност на съдията Карлос Дел Серо Гранде, освен да прати Кунде под душовете, а от тук насетне срещата стана грозна за гледане.

До края на мача само един удар в гредата на Осман Дембеле вдигна емоциите към края на мача, но в останалите повече от 30 минути гледахме повече симулации от двете страни и сблъсъци по ъглите на терена.

Точките в крайна сметка бяха поделени след това 1:1, а Севиля запазва второто си място в класирането, докато Барса се добра до 7 позиция, оставайки само на 2 точки от зона Шампионска лига.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА