Last news in Fakti

23 Декември, 2021 12:12 1 676 2

Бесни фенове на Лацио призоваха национал на Италия веднага да напусне клуба

  • франческо ачерби-
  • лацио-
  • фенове-
  • серия а

Няма прошка за предателите

Бесни фенове на Лацио призоваха национал на Италия веднага да напусне клуба - 1
Снимка: БГНЕС

Недоволни запалянковци на Лацио подканиха защитника Франческо Ачерби да напусне клуба и града. От групировката “Ултрас Лацио” са бесни на италианския национал заради скандалното му според тях поведение в последно време.

Ачерби отнесе критики за играта си, но вместо да поиска прошка, в сряда вечер, след като вкара гол, той застана пред агитката с пръст на устни, призовавайки тифозите да замлъкнат.

Ето какво написаха привържениците:

“Ачерби е човек без чест, напусни Рим веднага. Няма прошка за предателите. Това не е просто слоган, а много повече. Това означава, че феновете са по-важни от играчите. (…) За съжаление, в днешно време футболистите не са виждали подходящ протест. Ние сме протестирали срещу Киналия, Неста и Михайлович, които са важни фигури от историята ни. Дори веднъж влязохме в съблекалнята, защото някои футболисти не проявиха уважение към нас.

И от нас се очаква да подминем проявата на неуважение от играч, който демонстрира презрението си срещу всички ни?! В последната среща Ачерби смълча сектора след месеци на подкрепа от наша страна. Днес той имаше възможност да се извини като мъж на 3000 фенове.

Вместо това, в края на мача, той се изниза като заек, докато останалите състезатели дойдоха до сектора да ни поздравят. Той ни обърна гръб в момент, в който едно искрено извинение щеше да бъде достатъчно. Това, че Ачерби е важен за клуба футболист, няма значение за нас. За нас от значение са потта, характера и уважението. По тази причина към днешна дата Ачерби вече не е добре дошъл в Рим. Докато той е тук, ще бъде освиркван във всеки един двубой.

АЧЕРБИ, МАХАЙ СЕ! УЛТРАС ЛАЦИО”


Поставете оценка:
Оценка 5 от 5 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Рим е много

    5 0 Отговор
    особено футболно място. Тук, ако се раздаваш за отбора, феновете (и на Рома, но особено на Лацио) те подкрепят до последно, но ако (както казват тук) ti monti la testa, бързо те разкарват от града въобще. Не казвам дали е добре или не, а само фактите.
  • 2 Мендоса

    0 1 Отговор
    Простаци!