Last news in Fakti

24 Декември, 2021 14:37 2 652 0

Футболен бос излезе от затвора

  • сампдория-
  • масимо фереро-
  • серия а

Както е известно, 70-годишният филмов продуцент беше арестуван в началото на месеца заради заради финансови измами

Футболен бос излезе от затвора - 1
Снимка: БГНЕС

Собственикът на Сампдория Масимо Фереро беше освободен от затвора „Сан Виторе“ в Милано точно преди коледните празници. Той вече ще бъде под домашен арест в Рим.

Както е известно, 70-годишният филмов продуцент беше арестуван в началото на месеца заради заради финансови измами, които не са свързани с клуба.

Решението за освобождаването на Фереро под домаше арест е взето от ревизионния съд в Катандзаро, който е приел искането на адвокатите на бизнесмена.

„Голямо удовлетворение от свършената досега работа, която гарантира, че господин Фереро ще може да прекара коледните празници у дома, със семейството си“, коментираха адвокатите Лука Понти и Пина Тенга.

Както е известно, още при арестуването си Масимо Фереро обяви, че ще продаде Сампдория. Зад решетките той подаде оставка като президент на клуба и вече не е част от оперативното управление на „моряците“.


Поставете оценка:
Оценка 3 от 2 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА