Last news in Fakti

23 Декември, 2021 23:00 998 0

Фиорентина привлича звезда на Лил и откупува уругваец

  • фиорентина-
  • лукас торейра-
  • джонатан иконе-
  • лил

Иконе от Лил ще бъде новото попълнение на “виолетовите”, а правата на Торейра ще бъдат откупени за постоянно

Фиорентина привлича звезда на Лил и откупува уругваец - 1
Снимка: БГНЕС

Джонатан Иконе от френския шампион Лил ще бъде закупен от Фиорентина, съобщава Фабрицио Романо. Офертата на италианците е на стойност 15 милиона евро плюс 15% при евентуална бъдеща продажба на футболиста.

Френското дясно крило ще премине своите медицински тестове днес по обяд, след което сделката ще бъде обявена официално.

“Виолетовите” планират да откупят и правата на Лукас Торейра, който в момента се подвизава под наем в тима, съобщава Николо Скира.

Фиорентина ще може да закупи официално правата на уругваеца от Арсенал за 13 милиона паунда, става ясно от информацията.

25-годишният Торейра се превърна в ключов играч за отбора през есенния полусезон в Серия “А”, изигравайки 16 срещи с “лилавата” фланелка.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА