Last news in Fakti

29 Декември, 2021 10:50 1 311 4

Клоп призна: Направихме много лош мач

  • ливърпул-
  • лестър-
  • юрген клоп

"Създадохме достатъчно положения, за да спечелим, но щом сме загубили, значи е трябвало да създадем още повече", каза германският мениджър на Ливърпул след загубата от Лестър

Клоп призна: Направихме много лош мач - 1
Снимка: EPA/БГНЕС

Мениджърът на Ливърпул Юрген Клоп отдаде дължимото на отбора на Лестър след загубата с 0:1 в двубоя от 20-ия кръг на Премиър лийг. Поражението отдалечи Ливърпул от титлата, тъй като Манчестър Сити може да се откъсне на 9 точки на върха при успех днес над Брентфорд.

“Безспорно Лестър спечели заслужено. Странен мач. Не играхме достатъчно добре, дори може да се каже, че направихме много лош мач и всичко като резултат е заслужено. Решенията ни бяха лоши, може би ни липсваше и късмет, но всичко вече е минало. Създадохме достатъчно положения, за да спечелим, но щом сме загубили, значи е трябвало да създадем още повече. Започнахме добре, но загубихме ритъм и след това така и не успяхме да си го върнем.

Лестър игра едва преди два дни и си заслужи напълно победата. Те не създадоха много положения, но се бранеха добре. Получи се голяма разлика с Манчестър Сити, но това в настоящия момент не е мой проблем. Трябва да започнем отново да играем на обичайното си ниво и тогава победите ще се върнат”, коментира Клоп.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 3 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Пако

    5 2 Отговор
    МАНЕ ВЕЧЕ НЕ СТАВА ЗА ЛИВЪРПУЛ,СНОЩИ БЕШЕ ТРАГИЧЕН В ДОБАВКА И МО САЛА БЕ СЛАБ.
  • 2 пешо

    3 2 Отговор
    "Клоп призна: Направихме много лош мач" за нас беше удоволствие! :)
  • 3 ПЕНКО

    0 2 Отговор
    ХАРЕСВАМ ФК "ЛИВЪРПУЛ " ---НО ОБИЧАМ ФК "ЛЕСТЪР " !!!!!!!!!!!!!
  • 4 МоСалх

    1 2 Отговор
    Еми като НеИскате да му Увеличите Заплатата, така ще Става ОтТукНататък ..............