Last news in Fakti

5 Януари, 2022 22:00 652 0

Милан ще се бори само за един нов централен защитник

  • стефано пиоли-
  • милан-
  • симон кяер

„Росонерите“ трябва да запълнят празнината, оставена от Симон Кяер

Милан ще се бори само за един нов централен защитник - 1
Снимка: БГНЕС

Милан има нужда от свежест само в центъра на защитата, за да се опита да се пребори за шампионската титла в Серия А. Това стана ясно от пресконференцията на Стефано Пиоли преди дербито с Рома на 6 януари, цитиран от местни медии.

Старши-треньорът се надява, че до края на трансферния прозорец ще успее да привлече заместник на Симон Кяер, който ще пропусне остатъка от кампанията с тежка контузия.

Засега няма конкретни имена, които да бъдат свързвани сериозно с „росонерите“, а и трудното финансово положение на клуба със сигурност ще окаже влияние в крайния избор.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 2 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА