Last news in Fakti

10 Януари, 2022 21:30 929 1

Нюкасъл си хареса здравеняк от ПСВ

  • ибрахима сангаре-
  • псв айндховен-
  • нюкасъл

Дефанзивният халф на Айндховен би заздравил сериозно центъра на терена за „свраките“

Нюкасъл си хареса здравеняк от ПСВ - 1
Снимка: БГНЕС

Очакванията за прахосничество в Нюкасъл през януари изглежда не се оправдават, защото клубът понастоящем е подписал единствено с Киърън Трипиър, а слуховете за нови придобивки стават все по-реалистични. Такъв е този с дефанзивния халф на ПСВ Ибрахим Сангаре.

Daily Mail пише в днешното си издание, че котдивоарецът е една от водещите цели пред Еди Хоу, защото наставникът е убеден, че един от най-големите проблеми в отбора му е липсата на достатъчно стабилност в полузащита.

Високия 191 см. халф се наслаждава на времето си в Айндховен, след като през 2020 г. пристигна от тима на френския Тулуза за €7 млн. Сега цената му е двойна, но едва ли това би притеснило арабските собственици на Нюкасъл.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 1 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Пръц

    0 0 Отговор
    Абе, Янкулов,Daily Mail е подлога в изречението а котдивоарецЪТ е сказуемо и не се членува с пълен член бе....неук ..ром