Last news in Fakti

3 Февруари, 2022 14:57 4 094 0

Томас Мюлер за Холанд в Байерн: Предпочитам да храня моите коне и зайци

  • ерлинг холанд-
  • байерн мюнхен-
  • томас мюлер-
  • борусия дортмунд

Нападателят на Байерн обяви, че пристигането на норвежкия нападател би означавало, че той ще загуби основния си партньор Роберт Левандовски

Томас Мюлер за Холанд в Байерн: Предпочитам да храня моите коне и зайци - 1
Снимка: БГНЕС

Ерлинг Холанд, който е трансферна цел почти всички грандове в Европа, вече знае, че няма да бъде добре приет в Байерн (Мюнхен). Поне това става ясно от изявлението, което Томас Мюлер направи за "Sport Bild" .

Нападателят на Байерн обяви, че пристигането на норвежкия нападател би означавало, че той ще загуби основния си партньор Роберт Левандовски.

На въпроса "Искате ли да нахраните Халанд с Вашите асистенции?", Мюлер отговори: "Предпочитам да храня моите коне и зайци".

Полският нападател приключва договора си през 2023 г., но Мюлер не иска най-добрият голмайстор в тима да напуска:

"Би било изненадващо, като се има предвид колко добре вървят нещата за нас". 32-годишният Мюлер говори и за подновяването на договора си с баварците. Контрактът му изтича през 2023 г., но той призна, че към момента никой не се е свързал с него, за да преговаря за подновяването му.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 4 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА