Last news in Fakti

7 Февруари, 2022 13:59 802 17

Левски приключи лагера в Турция с победа срещу украинци

  • левски-
  • контрола-
  • зимна подготовка-
  • футбол-
  • верес ровно

"Сините" се наложиха с 2:1 срещу Верес Ровно

Левски приключи лагера в Турция с победа срещу украинци - 1
Снимка: levski.bg

Левски спечели с 2:1 срещу украинския Верес Ровно и записа първа победа в контролите на турска земя. Марин Петков (1) и Здравко Димитров (62) се разписаха за тима на Станимир Стоилов, Михаил Сергийчук (43) вкара за съперника.

Не бе изминала още първата минута, когато грешка в отбраната на Верес позволи на Марин Петков да изскочи сам срещу вратаря Юшчишин. Младокът показа хладнокръвие, напредна и майсторски прати топката в мрежата за 1:0.

В 7-ата минута дойде и първата опасност пред вратата на Михайлов. Прострелно центриране на Данилюк към капитана Сергийчук бе избито в корнер в последния момент от Ван дер Каап. Две минути след това само отличният рефлекс на стража на Левски запази аванса на тима.

Добра атака на българския отбор в 20-ата минута завърши с отлично извеждащо подаване на Ради Цонев към Билал Бари. Нападателят обаче бе изпреварен от вратаря на Верес.

Секунди след това бърза контраатака на Левски завари неподготвена украинската отбрана и четирима от "сините" се оказаха сами срещу защитник на на Верес. Ударът на Филип Кръстев обаче бе спасен от Юшчишин, а при добавката на Билал Бари топката срещна ръката на Данилюк и реферът посочи бялата точка. Изненадващо зад топката застана 16-годишният Асен Митков, а слабият му удар без проблеми бе уловен от стража на Верес.

Ван дер Каап бе много близо до дебютното си попадение с екипа на Левски в 30-ата минута, но вратарят Юшчишин извади удара му след страхотна реакция. Нова великолепна намеса на стража на Верес пет минути по-късно запази резултата. Ради Цонев качи топката на главата на Билал Бари, но и той загуби спора с Юшчишин.

Две минути преди почивката "сините" бяха наказани за пропуските си. Капитанът Михаил Сергийчук бе изведен сам срещу Михайлов при една контраатака и майсторски го финтира за 1:1.

Още в началото на втората част Кобак получи втори жълт картон и бе изгонен, но на негово място наставникът на украинците пусна нов играч според договорката между двата отбора.

Страхотен индивидуален пробив на Уелтън в 62-ата минута отляво завърши с подаване към резервата Здравко Димитров, който с премерен удар направи 2:1.

Димитров бе близо до второ попадение четири минути по-късно, когато опита технично да изненада Юшчишин, но топката премина покрай дясната греда на украинския страж. 15 минути преди края Ники Михайлов улови топката пред наказателното поле и пред Верес се откри отлична възможност за изравняване. Стената на "сините" обаче се оказа непреодолимо препятствие и топката излезе в корнер след изпълнението на прекия свободен удар.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Стоил Станимиров

    2 1 Отговор
    Резултатите в контролите не са важни, но е ат голямо значение БФС да промени шампионата да се играе от края на м. февруари до началото на м.декември без прекъсване! Стига зимни мачове, а и стига лятна пауза, когато 2/3 от първенствата играят и са подготвени за ЕКТ!
  • 2 ГЕРЕН

    3 1 Отговор
    БРАВО НА МЪРИ. ДАДЕ НА 16 ГОД МОМЧЕ ДА ИЗПЪЛНИ ДУЗПА. И ИГРАЯТ (АЛЕКСАНДРОВ) СЪС МНОГО
    БЪЛГАРИ ОТ ШКОЛАТА. ПРЕБРОИ ЛИ ГИ??!??.ТО И ОНЗИ СЪСТАВ ПРИ БАТКОВ. СЪЩО ИМАШЕ ЧУЖДИ, НО НИ КЕФЕХА. ВИЖДА СЕ, ЧЕ МЪРИ ЗАЛАГА И НА БЪЛГАРЧЕТА.

    Коментиран от #4

  • 3 Стоян Александров

    1 2 Отговор
    ТакаАааа : 6 - на чужденци, пенсионера на вратата стабаха 7. Седем ( 7 ) футболиста заели местата на млади и перспективни футболисти които можеше да донесат милиони евро в касата на Левски. Сега тези носят само разходи. Ще чакате оправия ама друг път.

    Коментиран от #5

  • 4 Левскар

    3 1 Отговор

    До коментар #2 от "ГЕРЕН":

    Александров не гледа Левски. Той гледа титулярите на листа и приказва глупости. Той е от Литекс София и в момента се наслаждава на мача им с 3ият отбор.
  • 5 Левскар

    3 1 Отговор

    До коментар #3 от "Стоян Александров":

    Урааааааааа най-после припока каза ЩЕ ЧАКАТЕ😄😄😊. Браво припока плужек излезе от дупката си.

    Коментиран от #6

  • 6 Стоян Александров

    2 3 Отговор

    До коментар #5 от "Левскар":

    Левскар съм само, че не заблуден. Пари в Левски няма да има. Няма. Кажете на Наско да изкара ведомостите и да пойаже пред цяла България колко са доходите и колко са разходите. Да видите как ЛЕВСКИ се е продал на дявола. Пари се правят само от реклама, публика и футболисти. ЛЕВСКИ НЯМА ДОБЪР СПОНСОР. А сега откъде парите ? Казах и пак ще повторя : ТЕЗИ ЧУЖДЕНЦИ СА НИЩО. НЯМА ДА СЕ ВЗЕМЕ И ЛЕВ. РАЗХОДА ПО ТЯХ Е ОГРОМЕН. НЯМА И СЪРЦЕ ДА ДАДЪТ ЗА ОТБОРА. Левски е толкова слаб, че сори няма да отлепим от мястото си. И всичко това е от чуждите. Ако всичйи са българи нивото на Левски ще е класи над това. До година или деве Лудогорец ще треперят от Нас само като Ни чуят, а сега Ни се смеят не само те ами и половината А група. Левски и тази година ще е мноооогоооо слаб. Мноооогоооо. Лошото е че и следващата ще е такава заради сегашните глупости. Пак ще Ни съдят и тези чуждите. И цеца ще я съдят сегашните. Колелото се върти...

    Коментиран от #7

  • 7 Левскар

    2 2 Отговор

    До коментар #6 от "Стоян Александров":

    Стоянчо припок със зурла ти кажи на Гриша Ганчев да ги извади. Има си ГФО ако знаеш какво е вземи го прочети и после си го наври знаеш къде. Да те питам припок днес гледа ли мача😊😊😊. Не ми отговаряй даже не знаеше, че са играли днеска, гледай си бонговците от ко.... та и не си изказвай неподготвен. Всички разбраха, че не си Левскар а си припок, който го е срам да си признае.

    Коментиран от #8

  • 8 Стоян Александров

    1 4 Отговор

    До коментар #7 от "Левскар":

    Ок. Няма да споря. Всичко ще се види съвсем, съвсем скоро. И за цеца така ми приказваха, ама се видя..... С Левски ще е същото. Затъване до шия.

    Коментиран от #9

  • 9 Левскар

    4 0 Отговор

    До коментар #8 от "Стоян Александров":

    Питам те отново отговори с ДА или НЕ гледа ли днес мача? Щом казваш че са слаби значи си го гледал така ли? Нали знаеш че много лесно ще проверя с един въпрос та гледа ли днес мача?

    Коментиран от #10, #11

  • 10 Стоян Александров

    1 3 Отговор

    До коментар #9 от "Левскар":

    Не. Няма и да гледам нито един. Искам само българи о никакви други...

    Коментиран от #14

  • 11 Стоян Александров

    1 2 Отговор

    До коментар #9 от "Левскар":

    А бе Вие не разбирате ли бе ? В Левски се перът мръсни и откраднати пари. Кредитите НЕ се плащат, а се разсрочват и увеличават. Левски не само е пред фалит, ами скоро ще е и НЕспасяем. Вина ще имат и Насо и Мъри. Чужденциъе ще Ни струват милиони без грам доходност. Нито купа ще има нито участие в Европа. Нищооооо. До април меаец сезона за Левски ще е приключил с фиаско : провал.

    Коментиран от #12, #13, #15

  • 12 Абе ти

    2 1 Отговор

    До коментар #11 от "Стоян Александров":

    ГОЛЯМ ГАДАТЕЛ СЕ ИЗВЬДИ.СКРИИ СЕ И НЕ СЕ ОБАЖДАЙ .КАКВО ЩЕ СТАНЕ ВРЕМЕТО ЩЕ ПОКАЖЕ.ЧОВЕК ВИНАГИ ТРЯБВА ДА БЬДЕ ОПТИМИСТ НЕЗАВИСИМО ОТ ВСИЧКО.
  • 13 Глиган Припоков

    2 1 Отговор

    До коментар #11 от "Стоян Александров":

    На Palms Bet иStrabag и тяхните пари ли са мрьсни разбирачо.Я марш вьв кочината.
  • 14 Левскар

    1 2 Отговор

    До коментар #10 от "Стоян Александров":

    И как разбра, че Левски е слаб😊😊😊. Припоците сте уникални, няма толкова гламави хора.
  • 15 Левскар

    1 1 Отговор

    До коментар #11 от "Стоян Александров":

    Погледна ли ГФО на Левски??? Да или Не, чакам отговор??? Всъщност знаеш ли какво е ГФО?

    Коментиран от #16

  • 16 Стоян Александров

    1 0 Отговор

    До коментар #15 от "Левскар":

    През месец април ще те попитам аз тогава как е Левски в чисто футболно естество и къде сме сравнявайки се с Лудогорец. Другите са без значение. И те са като Нас измислени. А в началото на лятото и през лятото пък ще те попитам как сме Финансово. А през септември ще попитам каква е разликата на отбора със сегашния позор освен, че ще дължим неустойки на няколко НЕ левскара чужденци които уж сега ще ни правят колос. Доста ще е жалка картинката. Но. Но дано се потвърди информацията която имам да дойде много богат бизнесмен. Иначе Левски ще е по- жалък и по- смешен от сега...

    Коментиран от #17

  • 17 Левскар

    1 1 Отговор

    До коментар #16 от "Стоян Александров":

    Припок викахте ще отпадаме после втора шестица сега вече ама сравнено с Лудогорец сте назад😊😊😊. А вие чорбари сравнено с Лудогорец къде сте?