Last news in Fakti

7 Февруари, 2022 14:10 772 0

Мъри: Продължаваме да пропускаме! Въпрос на увереност, качество, самочувствие!

  • станимир стоилов-
  • левски-
  • футбол-
  • турция-
  • зимна подготовка

Нарочно определям кой да бие дузпата, за да не носят футболистите вина

Мъри: Продължаваме да пропускаме! Въпрос на увереност, качество, самочувствие! - 1
Снимка: levski.bg

Наставникът на Левски - Станимир Стоилов, сподели впечатленията си от последната проверка на "сините" на турска земя, спечелена с 2:1 над украинския Верес.

"Имахме и добри моменти, и някои проблеми. Продължаваме да пропускаме доста ситуации, прекалено лековато завършваме. Направихме доста промени, завършваме подготовката в нормално темпо, надявам се така да се представяме и в България", заяви Мъри.

"Въпрос на увереност, качество, самочувствие. Нарочно определям кой да бие дузпата, за да не носят футболистите вина. Нека мине под напрежение, да пропусне. На тренировки бие добре, но да видят, че когато е под напрежение, е друго. Това не е толкова важно."

"Не съм много убеден в широчината на състава. Днес видях, въобще не ми харесаха хората, които влязоха, беше изключително безотговорно и безидейно. Това, че са реализирали гол, нищо не значи."

"Когато ти вкарат гол от корнер, винаги е повод за притеснение. Допускаш лесно контраатака, имахме и позиционна грешка в крайната третина.

"Като се приберем в София, ще дадем крайна оценка. Тук се видя, че сме готови, тичаме доста, динамиката е добра, но едно е в подготовка, друго е в официални мачове. Надявам се да са разумни и да се проявим в най-добрата си светлина", завърши Мъри.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА