Last news in Fakti

7 Февруари, 2022 16:00 2 017 2

Фюри нарече Джошуа „смешник“, задето е провалил мача за безспорната титла с Усик

  • тайсън фюри-
  • антъни джошуа-
  • олександър усик

„Циганския крал“ твърди, че с украинеца са били почти готови, за да подпишат, когато „Ей Джей“ е започнал да им извива ръцете

Фюри нарече Джошуа „смешник“, задето е провалил мача за безспорната титла с Усик - 1
Снимка: БГНЕС

Тайсън Фюри направи изненадващи разкрития за Антъни Джошуа и успешния му саботаж на срещата за безспорната шампионска титла с Олександър Усик. Това дори го накара да използва обидни епитети по адрес на своя сънародник.

Изключително трудно можеш да правиш бизнес с такива боксьори и техните приближени. Със сигурност не настанаха най-приятените времена за мен, защото в тежка категория се напълни със смешници и клоуни“, каза Фюри в един от влоговете в социалните мрежи.

С Усик бяхме много близо до подписването на договора. Нашите хора бяха в постоянен контакт и тъкмо, когато сделката беше към финализиране, Джошуа започна да ни изнудва за повече пари, за да се оттегли“, допълни шампионът.

По-рано пък „Ей Джей“ обяви в личния си профил в Twitter, че не е приел оферта от £15 млн., за да се откаже от претенциите си за реванш с украинеца.

Изглежда целите тези преговори забавиха прекалено много цялата подготовка за нови мачове за шампионските пояси, като дори WBC се принуди на няколко пъти да удължава срока за Дилиан Уайт, който си спечели правото на задължителен претендент за короната на Тайсън Фюри. В същото време Олександър Усик и Антъни Джошуа още не могат да се договорят за конкретна дата и място за своя реванш, с който трябва да се сложи точка на спора им или да се отвори нова страница в него.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 2 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Очаквано

    5 0 Отговор
    С ци.г.не търговия да правиш, хаир да видиш.
  • 2 Гост

    2 0 Отговор
    Тъпите федерации правят основната беля. Отдавна трябваше да се разберат помежду си, ако има желание за обединителен мач, всички други да чакат.