Last news in Fakti

10 Февруари, 2022 09:51 1 592 3

Славия пред сензационен трансфер! Вземат играч от Нюкасъл!

  • венци стефанов-
  • славия-
  • футбол-
  • нюкасъл юнайтед

В момента се уточняват последни детайли около преминаването на състезателя на стадиона в "Овча купел"

Славия пред сензационен трансфер! Вземат играч от Нюкасъл! - 1
Снимка: БГНЕС

Славия е пред сензационен трансфер. Белите очакват до дни играч на Нюкасъл. Става въпрос за 22-годишния перуански атакуващ халф Родриго Вилка.

В момента се уточняват последни детайли около преминаването на състезателя на стадиона в "Овча купел". Вилка ще е под наем до края на сезона.

Футболистът притежава испански паспорт и така няма да заема квота за играч извън ЕС. В края на миналата година Родриго се е завърнал от наем в Донкастър. Преди това е бил част от селекцията на "Свраките" до 23 години.

На 20 януари е привикан за няколко тренировки с първия отбор на Нюкасъл. Той обаче на този етап не може да хване ръка там и ръководството и агентът му са преценили, че е по-добре да се прибегне до преотстъпване.

Вилка е привлечен на "Сейнт Джеймсис Парк" през октомври 2020 година от перуанския Депортиво Мунисипал. Както е известно, босът на "белите" Венцеслав Стефанов потвърди преди дни, че на "Овча купел" очакват млад южноамерикански футболист от клуб от Премиър лийг.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 2 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Стоян Александров

    1 1 Отговор
    Айдааааааа Слабия вече са шампиони. А честито...
  • 2 Ню пасъл

    4 2 Отговор
    Вместо атакуващ халф, по-добре да вземат танцуваща мечка, защото БФС и бг първенството са пълен цирк.
  • 3 Jacques Yves Moineau

    2 1 Отговор
    ....то не било Нюкасъл, ами Ню Пейзър (нови пазар)...