Last news in Fakti

10 Февруари, 2022 15:00 2 501 1

Барселона с едни гърди пред всички за подписа за Холанд

  • ерлинг холанд-
  • барселона-
  • борусия дортмунд-
  • футбол

Шави Ернандес е имал разговор с президента Жоан Лапорта, в който го е уверил, че норвежецът би паснал идеално на идеите и плановете му за бъдещето развитие на тима

Барселона с едни гърди пред всички за подписа за Холанд - 1
Снимка: БГНЕС

Испанският колос Барселона е с едни гърди напред пред всички други кандидати за подписа на новата звезда в европейския футбол – Ерлинг Холанд. Това твърди испанското издание Sport.

Според информациите в Каталуня, клубът реорганизира финансите си, а основната цел за това е, Барселона да бъде много активен по време на летния трансферен прозорец. Именно цел номер 1 за испанците ще бъде Ерлинг Холанд, който по всичко личи, че ще напусне Борусия Дортмунд след края на сезона.

Самият наставник на „каталунците” - Шави Ернандес, е имал разговор с президента Жоан Лапорта, в който го е уверил, че норвежецът би паснал идеално на идеите и плановете му за бъдещето развитие на тима.

Друг голям плюс за Барселона в преговорите с Холанд би бил мениджърът на играча Мино Райола. Импресариото е известен с близките си отношения с испанския клуб, които не са от вчера.

Очаква се в края на настоящия сезона клубът да бъде напуснат от играчи като Усман Дембеле, Серхи Роберто, Люк де Йонг и Мемфис Депай, което би освободило сериозни финансови ресурси за „каталунците”.

Интерес към Холанд изобщо не липсва, като на опашката за неговия подпис са почти всички големи клубове от топ първенствата в Европа.


Поставете оценка:
Оценка 3.2 от 6 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.