Last news in Fakti

11 Февруари, 2022 12:00 775 3

Подновиха преговорите за трилогията между Алварез и Головкин

  • саул алварес-
  • генадий головкин-
  • еди хърн

Все още има хора, които оспорват надмощието на мексиканеца

Подновиха преговорите за трилогията между Алварез и Головкин  - 1
Снимка: БГНЕС

Саул Алварез и Генадий Головкин е напът да се превърне в едно от най-епичните съревнования в съвременния бокс, особено след спорните решения през 2017 г. и 2018 г., когато първо бе отсъдено равенство, а след това съдиите малко пресилено дадоха повече рундове на мексиканеца. Още тогава всички настояваха за трети мач, който вече четвърта година се бави, но чакането изглежда е към своя край.

Еди Хърн от Matchroom Boxing се е заел лично с тази задача, след като сключи договор на стойност $85 млн. с „Канело“, за да организира следващите му два двубоя.

Първият от тях ще бъде срещу Дмитрий Бивол на 7 май, когато шампионът ще се опита да качи категорията до полутежка.

„GGG“ пък има вече поет ангажимент с Риота Мурата, който бе отложен в следствие на пандемията в края на миналата година.

Очакванията са двамата бойци да се справят успешно с противниците си, а след това ще възродят старото си съперничество за удоволствие на боксовите фенове по цял свят.

Във Великобритания и САЩ слуховете са, че Хърн иска да събере двамата на 17 септември, но още не е калкулирал дали мачът ще събере повече приходи, ако се състои в Европа или в Северна Америка.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 1 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.