Last news in Fakti

14 Февруари, 2022 14:16 2 635 33

Павел Колев с разкритие за Хубчев и приветства призива на Мъри

  • павел колев-
  • петър хубчев-
  • футбол-
  • левски-
  • станимир стоилов-
  • наско сираков

Нека клубът изкара кой какви задължения е натрупал през тези години

Павел Колев с разкритие за Хубчев и приветства призива на Мъри - 1
Снимка: БГНЕС

Бившият изпълнителен директор на Левски – Павел Колев, коментира призива на Станимир Стоилов от клуба да обявят кой какви задължения е натрупал на „Герена” през годините. Колев разкри подробности около договорка с Петър Хубчев, а освен това добави, че се е включил в кампанията „Левски е вечен”.

„Приветствам призива на Мъри. Нека клубът изкара кой какви задължения е натрупал през тези години. Да се види как и какво. Дали аз имам някакви притеснения? Не! Те нещата се знаят. Абсолютно убеден съм, че няма да има никаква тайна вътре за тези, които се интересуват от клуба. Знаят се и са изкарвани много пъти. Включително и по мое време”, каза Колев пред Gong.bg.

„Дълг и към Янтра Габрово? Това явно е някаква такса солидарност за Станислав Иванов. Защо не са я платили? То да беше само това… Нямаше нещо, което да е платено. Без да коментираме НАП. Там е ужасяваща историята. Всички знаят кога се е случило. И аз съм го казвал, и други хора са го казали. Не съм забелязал да има някакъв ефект. Не че е лошо да се търси виновния, но е много по-важно да се търсят решенията”.

„Вече съм се включил в кампанията „Левски е вечен”. С каквото мога. Оставам си фен на Левски”, обяви Колев.

На въпрос „Имало ли е договорка с Петър Хубчев, ако му бъдат платени заплатите до прекратяване на договора му накуп, той да не търси компенсация за възнагражденията до края на контракта си?” Колев отговори: „Да, така е. Вярно е това нещо. Това той на мен лично ми го каза поне седмица, след като беше освободен от Сираков. По една или друга причина от един момент нататък аз трябваше да се опитам да оправя този казус. Аз съм направил абсолютно всичко, което можах да направя. Най-вероятно щях да имам и по-голям успех, но не е само Хубчев. Той си има съветници, адвокати и знае, че е в силната позиция.

През каквото и да сме минали заедно, аз категорично не мога да оправдая това поведение на треньора. За мен не е честно, защото той така наказва клуба. За мен това не е правилният начин. Опитах се да го променя, но нямах кой знае какъв успех. Конкретно на върпоса - ние обаче чисто финансово получихме възможност да изплатим на него и помощниците му всичко, което бяха заработили през декември 2020 година. Преди това нямахме възможност.

В нито един момент. Имахме оперативни разходи, плащахме на персонал и футболисти, за да не се разбягат и да ни съдят и те. С тази задача донякъде се справихме. В този период продадоха Иван Горанов, Робърта, Спиерингс, Паулиньо.Това са пари, които влязоха в клуба, при положение, че цял свят знаеше, че може да ги вземе без пари тези играчи. Това ни бяха приоритетите. Никога не сме имали възможност да му платим преди декември 2020. Когато им платихме, Хубчев каза на клуба, че уговорката била важала ако му платим в първите един-два месеца. Декември било минало много време. Най-важното е, че тогава беше излязло решението на ФИФА. Реално той ни беше осъдил вече. Идеята ни беше да си стиснем ръцете и да приключи тази драма”, завърши Колев.


Поставете оценка:
Оценка 2 от 8 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 припок

    5 7 Отговор

    До коментар #1 от "Циник":

    важното е че нас ни закри св.св. Григории Нискоръсти на най светлата за нами дата...
  • 3 Левски 1914

    8 5 Отговор

    До коментар #1 от "Циник":

    Днес е празник да честити на нашите "червени сестри " все така да се обичат с тези дето ги млатиха 8 - 0 отбора на Литекс обединен с Етрополе.

    Коментиран от #7

  • 4 Циник

    12 4 Отговор

    До коментар #1 от "Циник":

    Колегите, дето плачат под първия коментар - вместо да висите пред компютрите, ходете дарете някой лев на Наско Сираков, че казината си чакат парите. Там не е като с данъците и заплатите - там бият, като не си плащаш. Хайде бегом към Сухата Река с надиплените левчета; там само такива наивници като вас чакат. А нас, признатите от ФИФА/ ФАФА/ ФОФА/ ФУФА/ УЕФА и т.н. не ни мислете, ние се връщаме оттам, където вие тепърва отивате. Приятен път!!

    Коментиран от #13, #21

  • 5 Ако имахме

    9 5 Отговор
    държава НАП щеше отдавна да си е свършил работата и прекратил мъките на този неспасяем отбор. През 21 век всичко е бизнес, по цял свят закриват бивши грандове и нови идват на сцената, само ние ревем по миналото, ами да върнем и ТКЗС-тата тогава...

    Коментиран от #10, #11, #22

  • 6 Мим33

    11 2 Отговор
    Нещо много късно го казвал това, а въпроса е след като си знаел искането му, защо не си го изпълнил и да освободиш Левски от проблеми и задължения след това...

    Коментиран от #8, #23

  • 7 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 8 Е няма как

    8 0 Отговор

    До коментар #6 от "Мим33":

    докато си на хранилката...
  • 9 На гейарена

    8 1 Отговор
    подписваш договор, би следвало да ти плащат, но те очакват да бачкаш без пари, щото трябвало да ги обичаш, и те те обичат, но отзад...

    Коментиран от #24

  • 10 Фудбалер

    8 1 Отговор

    До коментар #5 от "Ако имахме":

    Па то от обора гувяда в Подуене нещо по-текезесарско има ли?
  • 11 Ами той си

    7 1 Отговор

    До коментар #5 от "Ако имахме":

    го пизнава с прав текст, вместо да слагате минуси прочетете какво казва - "Без да коментираме НАП. Там е ужасяваща историята". И за питам защо НАП спи?! Ако си фен, обикновен гражданин или бизнесмен ще те гонят до дупка, от къде на къде, нали сме уж в ЕС?!

    Коментиран от #12, #26

  • 12 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 13 Лудия касапин

    1 7 Отговор

    До коментар #4 от "Циник":

    Насо поне е ощетил само казиното,докато ниско пърдящият от Ловеч ощети цялата държава,то не бяха ДДС измами,КТБ фалит,Петрол,далаверата с Грейтуол.До онзи ден и на него му събирахте парички,ама тръгнали на левскарите да се смеят..

    Коментиран от #15

  • 14 Циник

    8 0 Отговор
    НАП спи, защото ги е страх, че майката и бащата на Левски (Бацо и Пеевски) пак ще дойдат на власт и тогава ще се наложи да обясняват защо са пипнали любимото отроче на всички власти. Да видим харвардските възпитаници какво са учили в оня престижен университет са това как се процедира с хронични длъжници/ измамници.

    Да не говорим, че лумпените от Северозападна Шопландия, които съставляват основната маса привърженици на подуенския клуб, са и гласоподаватели, колкото и ужасяващо да е това за и без това едва кретащата българска демокрация. Та те са от най-верните гласоподаватели на ГЕРБ. Ей затова никой не смее да пипне хроничните длъжници от покрайнините на столицата. А и те исторически са демонстрирали коленопреклонно уважение към всяка една настояща власт, независимо каква е тя- от фашисти до комунисти и взичко помежду им. Всички обичат такива галеници!

    Коментиран от #27

  • 15 Циник

    5 1 Отговор

    До коментар #13 от "Лудия касапин":

    Колега, личните дела на Ганчев са си негови; те нямат нищо общо с ЦСКА. Дълговете на отбора на Левски са огромни; тия на Наско са само една малка част. Тях ги споменавам, защото е ясно защо Наско отиде на Герена - да посъбере някой лев да си изчисти личните бакии. Може и да успее... нямам нищо лично против него, да е жив и здрав. Цялото му семейство, още от баща му, са дали много на българския спорт.

    Коментиран от #17, #28

  • 16 Левски 1914

    3 4 Отговор

    До коментар #7 от "До колкото си":

    Падали сме но не сме падали с 7 - 1 и 7 - 2 , а този отбор дето сега викате за него ви млати 8 - 0.
  • 17 Левски 1914

    4 4 Отговор

    До коментар #15 от "Циник":

    Първо си оправете ваште бакии , защото прочете ли какво каза Майкела : Някои ни се смеят , че Етрополе стана цска.

    Коментиран от #18

  • 18 Циник

    4 1 Отговор

    До коментар #17 от "Левски 1914":

    Ами то си е за смях.... ама каквото-такова. Няма нито един легитимен отбор в БГ в момента, всичките (вкл. и Левски) са минали през прехвърляния на акции/активи, пре-регистрации, съмнителни сделки и т.н. Левски на Лафчис какво беше? Ама от всички клубове само Левски дължи милиони на всички, включително и на бюджета, и минава всеки път между капките.

    Коментиран от #20, #29

  • 19 Бай Ганьо

    3 2 Отговор

    До коментар #1 от "Циник":

    Много по-умни сме от припоците дето събирате пари за една мутра милиардер. Това нещо го няма никъде по света бедняци да събират пари за милиардер.
  • 20 Левски 1914

    3 5 Отговор

    До коментар #18 от "Циник":

    ЛЕВСКИ на Лафчис, ЛЕВСКИ на Батков, ЛЕВСКИ на Сираков е с лиценз на ЛЕВСКИ , а не като вас Стоичков и Ганчев ФАЛИРАХА умишлено вашия отбор за да не плащат. Литекс Етрополе НЕ Е Цска.
  • 21 Микре

    3 3 Отговор

    До коментар #4 от "Циник":

    Връщата се от мелето с камъни дето замеряхте играчите си😊😊😊. Ние бяхме 5000 човека на контрола с Порин а вие 500 човека на официален мач. Вие сте припоци на мутренско-комунистическият мутант дето събирате пари за мутра милиардер.
  • 22 Левскар

    2 4 Отговор

    До коментар #5 от "Ако имахме":

    Сериозно ли😊😊😊😊. Я виж Барса колко дългове има, а Реал Мадрид, а Интер а Ювентус а Ман Сити. Дълговете не са проблем, проблема е като начело на отбора застане мутра, която иска да се премести от Ловеч в София.

    Коментиран от #30

  • 23 Левски

    4 1 Отговор

    До коментар #6 от "Мим33":

    Не виждаш ли, че се чудят как да се оправдават. Нито Хубчев е искал да отстъпи нито този е направил нещо повече да се реши проблемът. И двамата са еднакво виновни. Да са живи и здрави няма връщане назад.
  • 24 Поговорка

    2 4 Отговор

    До коментар #9 от "На гейарена":

    Смешник парите за изработеното му бяха платени. Спора беше за компенсацията че е уволнен. Хубчев взема пари за близо година без да работи плюс лихви за парите които не е взел без да работи. Има една хубава БГ поговорка, който не работи не трябва да яде. Хубчев явно не я знае.
  • 25 Циник

    5 1 Отговор
    Мутрата-милиардер, срещу когото всички плюете, е спасил много български спортове за последните десетилетия, включително, ако не се лъжа, и отбор на Левски... не си спомням волейбол ли беше или може би борба. Така че вместо да лаете по него му благодарете, че все още имаме някакъв спорт.

    Коментиран от #31, #33

  • 26 Припок

    1 2 Отговор

    До коментар #11 от "Ами той си":

    Е явно не си бизнесмен!!!! НАП начисляват здраво лихви, но не те гонят толкова здраво колкото мислиш. Даже има някои задължения които отпадът по давност. Отделно сключват споразумения стига да си диалогичен. Вие чорбари дължахте 15 милиона и НАП не ви фалира забрави ли??? Фалира ви Стоичков по нареждане на Г Ганчев, който каза, че ще ви издържа само ако фалирате.
  • 27 Левскар

    1 3 Отговор

    До коментар #14 от "Циник":

    ЦСКА има 45 милиона дългове. Отделно 5 милиона дължи на Сердика. Отделно 3 милиона на футболисти. А ти си се загрижил за Левски, голям си оптимист😊.
  • 28 Цвете

    0 3 Отговор

    До коментар #15 от "Циник":

    ЦСКА-София дължи 45 милиона. Отделно 5 милиона на Сердика отделно 3 милиона на футболисти и играчи. С нашите 20 милиона дългове ние сме цвете.
  • 29 Съдът

    1 0 Отговор

    До коментар #18 от "Циник":

    Питай съда да ти каже какво. Отдавна БГ съда се е произнесъл.
  • 30 Циник

    2 0 Отговор

    До коментар #22 от "Левскар":

    Проблемите на Барса и Реал са за Испания и нямат нищо общо с българските закони. Първо, съмнявам се, че Барса и Реал държат милиони в неплатени данъци и имат държавен чадър. А ако имат - то също е неправилно, но това си е проблем за испанските власти; да си го решават. По българските закони Левски отдавна трябва да е обявен в несъстоятелност и някой, най-малкото, да е платил огромна глоба и да няма право никога вече да е управляващ в бизнес.

    Прецедентът в БГ е ясен - например ЦСКА и Локомотив София бяха разнищени за много по-малки суми. Левски, обаче, само получават погалване по главичката.

    Разбирам, че Левски ги кефи да са в една грава с Барса и Реал, но приликите са нищожни. И двата отбора генерират гигантски приходи и могат да си обслужват заемите. Как Левски си обслужва своите може само да гадаем; със сигурност не е чрез приходи от спорт или продажба на играчи. Та вие и без пари не може да ги дадете вече.

    Коментиран от #32

  • 31 Петно

    2 2 Отговор

    До коментар #25 от "Циник":

    Да бе навремето така и Тити Папазов боготвореше Цветан Василев. А той ограби България за да даде трохи на Тити, Чакърдъкова, Володя Стоянов и др. Как може да боготворите мутра, добре че се казвате ЦСКА-София а не петните името на някой достоен човек.
  • 32 Лихви

    2 1 Отговор

    До коментар #30 от "Циник":

    Припок набии си го в главата, ЦСКА не фалира заради дълговете стига живя в лъжа и заблуда. ЦСКА фалира защото Г Ганчев пожела това. Изрично каза на Стоичков ще ви издържам само ако фалирате. Стоичков съвсем доброволно подаде молба за фалит без кредиторите да го натискат. Дълговете не са проблем във всяка една държава стига да не са изискуеми. Никой няма желание да фалира другият щото като го фалира ей го на НАП от 15 милиона получи само 4 тоест с 11 милиона на загуба от ЦСКА. Само с пасене на овце не става, когато имаш фирма ще разбереш че не всичко е цветя и рози и никой не иска да те фалира, напротив иска повече и повече лихви.
  • 33 Левски 1914

    1 2 Отговор

    До коментар #25 от "Циник":

    Ама вашия отбор не можа да спаси, ФАЛИРА го и докара Литекс обединен с Етрополе. И като е спасил защо не плати на МЕНТЕТО дълговете, а ви кара да му събирате пари?