Last news in Fakti

14 Февруари, 2022 20:30 841 2

БФС реши да премахне таксите за картотека на футболисти от Трета Лига надолу

  • борислав михайлов-
  • бфс

Това бе прието на днешното извънредно заседание на Изпълнителния комитет

БФС днес свика извънредно заседание на Изпълнителния комитет (ИК), за да приеме някои готвени промени в структурата на съдийството и подпомагането на полупрофесионалния и аматьорския футбол в страната.

От днес отпадат таксите за картотекиране на нови играчи във всички клубове от Трета, Четвърта и Пета Лига, както и елитните юношески групи, първенствата за жени и девойки, плажен футбол, футзал и всички аматьорски първенства.

ИК припомни, че това бе едно от предизборните обещания на Борислав Михайлов преди конгреса на 12 октомври миналата година, когато обяви, че ще започне масово преструктуриране на финансовите системи с цел подпомагане на футбола от всички нива.

В същото време официално бе назначен Виктор Касай за председател на Съдийската комисия, а предшественикът му Костадин Гергинов бива понижен в негов заместник. Георги Ринг ще споделя тази отговорност с Гергинов.


Поставете оценка:
Оценка 1.8 от 5 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Пълна

    5 0 Отговор
    трагикомедия !
  • 2 Амнезия

    2 4 Отговор
    Виктор Касай.Няма ли допитване до
    футболния свят,преди да ни се
    спусне поредния сульо ,може би
    чужденец.Щом е за лапане,Контрера
    лорер,коен.Щом е за работа ,българин.