Last news in Fakti

16 Февруари, 2022 20:30 3 383 0

Брок Леснър: За да влезеш в октагона, трябва да си напълно откачил

  • брок леснър-
  • ufc-
  • wwe

Бившият шампион в тежка категория признава, че има огромна разлика между кеча и смесените бойни изкуства

Бившият шампион в тежка категория на UFC Брок Леснър признава, че кечът и смесените бойни изкуства са две коренно различния изживявания, а едното дори изисква да си напълно откачил, за да го практикуваш.

Съвсем различно е, когато влезеш в клетката. Трябва да си напълно луд. Поръчах си октагон, така че да свикна и да не се притеснявам, когато вляза да се бия. Казах на Дейна, че искам октагон и той ми изпрати един веднага. Тренирах в него. Но когато излезеш пред 20 000 човека и вратата зад теб се затвори, тогава разбираш какво е истинското чувство“, каза ветеранът, цитиран от MMA.bg.

44-годишният Леснър за кратко държеше рекорда за най-скъп pay-per-view мач, когато през 2016 г. се би с Марк Хънт, но скоро след това на голямата сцена излезе Конър МакГрегор, който на няколко пъти вдигна летвата в тази своеобразна надпревара.

В момента гигантът продължава да работи за WWE, където е една от големите звезди.


Поставете оценка:
Оценка 4 от 4 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА