Last news in Fakti

17 Февруари, 2022 20:45 4 097 2

„Императора“ е давил мъката от провален трансфер в компанията на 18 проститутки

  • адриано-
  • проститутка

Бившият бразилски национал е легендарен в купонджийските среди

„Императора“ е давил мъката от провален трансфер в компанията на 18 проститутки - 1
Снимка: БГНЕС

Светските издания в Бразилия стигнаха до любопитна информация, свързана с личния живот на бившата звезда на Интер Адриано. Те твърдят, че през 2015 г. той е утешил мъката си от провален трансфер в компанията на 18 проститутки.

В онзи период той е без отбор, след като бе освободен от Атлетико Параненсе, но води активни преговори с френския Льо Авър. Клубът обаче се оттегля в последния момент, който разочарова централния нападател.

„Императора“ се прибира у дома в Рио де Жанейро и започва да звъни телефони, заявявайки на сводника си, че е готов да пръсне $18 хил.

Подобни слухове понякога са трудни за вярване, но Адриано е един от онези бивши професионални спортисти, които никога не са крили бохемския си начин на живот. Но за разлика от мнозина, при него това сработи едва няколко години преди да пропилее таланта си.


Поставете оценка:
Оценка 2.1 от 7 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 БОРУНА ЛОМ

    4 1 Отговор
    МАШШАЛА БЕ БРАТО
  • 2 И аз да земам 200 бона евро седмично

    7 0 Отговор
    И аз ше съм легендарен купонжия