Last news in Fakti

18 Февруари, 2022 15:47 1 447 5

Адвокатът на ЦСКА: Ще се оправят нещата! Водим преговори!

  • цска-
  • станислав трендафилов-
  • фифа-
  • футбол

Собствениците, както знаете, казаха, че ще изплатят всички задължения, които ЦСКА има, само и само клубът да върви напред

 Адвокатът на ЦСКА: Ще се оправят нещата! Водим преговори! - 1
Снимка: БГНЕС

Адвокатът на ЦСКА Станислав Трендафилов коментира появилата се днес новина за повторна забрана от ФИФА върху трансферите на "червените". Той заяви, че се водят преговори с някои от играчите, на които ЦСКА дължи пари, и е оптимист за крайния изход на ситуацията.

"Собствениците, както знаете, казаха, че ще изплатят всички задължения, които ЦСКА има, само и само клубът да върви напред.

Аз не се притеснявам, водим преговори в момента с част от играчите, за които сме осъдени. Не искам да конкретизирам с кого, но съм уверен, че нещата ще се случат добре.

Както миналия път се справихме в рамките на два дни, макар че на адвокатите на въпросното лице Бенжелюн им трябваха четири дни да си видят плащането, така ще е и сега. Разчитаме на ръководството, на г-н Ганчев, на г-н Стоичков, на г-н Инджов, така че аз притеснения в тази насока нямам.

Водим преговори, имаме предвид възможните санкции от ФИФА, но ситуацията е такава, че гледаме да защитим максимално интереса на клуба в тази тежка ситуация.

Моята увереност идва от там, че ръководството обяви, че всички подобни задължения ще бъдат удоволетворени. От момента, в който г-на Ганчев, г-н Инджов и г-н Стоичков поеха ръководството на клуба, каквото ми е казано като юридически факти е било така. Нямам основание сега да се съмнявам, че нещо различно ще се случи", заяви Трендафилов пред БЛИЦ.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 12 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    5 13 Отговор
    Фудбол имаше някога СЕГА САМО БОЖИГОЛ СИЛИКОН. ЧАЛГА Имаше ЦСКА ЦДНА СЕГА САМО Литекс преименувал се наЦСКА пристигнал В София ОТ ГРАД ЛОВЕЧ.ГРАД ЛОЕЧ е градът на ЛЮЛЯЦИТЕ
  • 2 Мим

    2 11 Отговор
    Ама какво ще се съмняваш,Гришата много голям плащач го изкара,но що да не плаща,като парите му са от корупция, с петрол,захар , ферми и тем подобни обири на народа. Те не са негови потни пари. Така и баба знае да плаща.Трябва веднъж завинаги да му се врътне кранчето,,за да няма такива далавери..
  • 3 Феновете

    1 7 Отговор
    То от феновете зависи. Ако съберат пари, Гришата ше ги изпрати в УЕФА. Нали вече има и виртуални билети, феновете да събират пари и да не се ослушват.

    Коментиран от #4

  • 4 ЗАЩО ФЕНОВЕТЕ

    5 2 Отговор

    До коментар #3 от "Феновете":

    3ащо Феновете на ЦСКА трябва да плащат задълженията на Перничаните, които не са плащали заплатите навреме в ЦСКА преди десетилетия?
    При това за футболисти, които никой не помни!
    Но пък и с това ново отсъждане на ФИФА се слага край на спекулациите за ЦСКА!
    Защото поради каква причина отбора трябва да плаща на тези футболисти играли през 2011 и 2012 година в ЦСКА, ако клуба е друг?
    Но пък точно заради това окончателно решение, Феновете на ЦСКА решиха да дарят стотици хиляди лева за ЦСКА, а ръководството сега ще даде и няклко милиона за тези анонимници, които са били дълбоки резерви в ЦСКА и с нищо не са допринесли за спечелването на купа или титла!

    Коментиран от #5

  • 5 Левски 1914

    1 4 Отговор

    До коментар #4 от "ЗАЩО ФЕНОВЕТЕ":

    Вие не плащате задълженията на перничани, а на Ганчев той иска борисовата градина да прави МОЛ. А ЛЕВСКИ защо трябва да плаща задълженията на Иво Тонев?