Last news in Fakti

20 Февруари, 2022 13:55 2 656 0

Легенда на Ман Юнайтед и Ливърпул пое Рединг

  • пол инс-
  • футбол-
  • рединг-
  • манчестър юнайтед-
  • ливърпул

Назначението на Инс дойде след победата като гост на Престън Норт Енд с 3:2

Легенда на Ман Юнайтед и Ливърпул пое Рединг - 1
Снимка:

Бившият полузащитник на Манчестър Юнайтед и Ливърпул Пол Инс бе назначен за временен мениджър на тима на Рединг, който се състезава в Чемпиъншип в Англия. Той заменя на поста уволнения сърбин Велко Паунович, обявиха от клуба.

Назначението на Инс дойде след победата като гост на Престън Норт Енд с 3:2, с която тимът на Рединг заема 21-о място във временното класиране с 26 точки от 32 мача, на 5 точки от зоната на изпадащите в дивизията.

Рединг бе наказан с отнемане на 6 точки през ноември миналата година след като от клуба признаха за нарушаване на правилата на финансовия феърплей, а също така имат забрана за осъществяване на трансфери.

„Бившият капитан на националния отбор на Англия Пол Инс бе назначен начело на първия отбор заедно с мениджъра от академията на клуба Майкъл Гилкис, а ние продължаваме проучването за нов постоянен мениджър на тима“, се казва в съобщението на Рединг.

Инс, чийто син Том играе за Рединг под наем от Стоук Сити, е водил още Милтън Кийнс Донс и Блекбърн Роувърс, а за последно бе начело на Блекпул през сезон 2013/2014.

„Бордът и аз ще работим усърдно, за да намерим правилния кандидат, който да изведе клуба напред“, коментира изпълнителният директор на Рединг Даюн Пан в изявление.

„Тази работа ще бъде извършена в кратки срокове, но без излишно прибързване, тъй като сме наясно с важността на предстоящото решение да изберем нов мениджър в този решаващ етап от сезона“, добави Пан.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА