Last news in Fakti

20 Февруари, 2022 12:45 828 6

Бербатов обяви кога се среща с клубовете в София

  • димитър бербатов-
  • софия-
  • клубове-
  • бфс-
  • конгрес-
  • футбол

Този път разговорът на легендарния нападател с представителите на столичния футбол няма да се проведе на стадион "Българска армия", както стана през лятото

Бербатов обяви кога се среща с клубовете в София - 1
Снимка: БГНЕС

Кандидатът за президент на Българския футболе съюз Димитър Бербатов насрочи среща с клубовете от София и Софийска област, която трябва да се проведе на 22 февруари.

Този път разговорът на легендарния нападател с представителите на столичния футбол няма да се проведе на стадион "Българска армия", както стана през лятото. Домакин на сбирката ще бъде един от петзвездните хотели в София. До Бербатов ще бъде някогашният му съотборник в националния отбор и ЦСКА Стилиян Петров.

"Димитър Бербатов и Стилиян Петров в София на 22 февруари.

Кандидатът за президент на БФС Димитър Бербатов и екипът му ще проведат среща с футболните клубове от София и Софийска област на 22 февруари.

Напомняме, че преди изборния конгрес на БФС на 18 март Димитър Бербатов и екипът му отново провеждат обиколка на България, за да покажат уважение към хората, които изграждат българския футбол, да обсъдят пак най-големите проблеми и предизвикателства за футболните клубове и да представят предложенията си за решения заедно с ключови точки от стратегията за промяна и развитие на българския футбол. Срещата в София ще се състои в хотел "Милениум" от 17.30 часа. 15 минути преди началото на срещата представителите на медиите ще имат възможност за интервюта".


Поставете оценка:
Оценка 5 от 1 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Канибал

    5 3 Отговор
    Уважение??? Предната среща беше на Армията и като го питаха е добре де как да дойде Сираков на армията, тоя нарцис каза, че никой нямало да го изяде Сираков там. Ние феновете на Левски ще го изядем ако само стъпи на този противен стадион.

    Коментиран от #3

  • 2 Перо

    5 2 Отговор
    Тоя селтик е събрал селските отбори и си мисли,че ще стане Президент на БФФ! В София и големите градове,без Благоевград,никой няма да го слуша!
  • 3 Новичок

    2 4 Отговор

    До коментар #1 от "Канибал":

    То па щото Герена е спортно бижу, със или без козирка.Пфу да ви...

    Коментиран от #5

  • 4 Тошко

    6 2 Отговор
    Нахален като конска муха е този предател!
  • 5 Гавра

    4 1 Отговор

    До коментар #3 от "Новичок":

    Защо на Герена? Естествено че Ганчев или Филипов няма да отидат на Герена има си НДК, зала Армеец и т. н. Да поканиш Сираков на Армията, това е някаква гавра.
  • 6 12345

    5 2 Отговор
    Този диказан национален предател, отказал да играе за България, когато беше в най-добрата си форма, няма място в БФС.