Last news in Fakti

20 Февруари, 2022 20:11 3 079 3

Футболист на Фиорентина стана хит в социалните мрежи заради пресаташе

  • фиорентина-
  • артур кабрал-
  • ролела петрийо-
  • футбол

Бразилецът предизвика усмивки у хиляди в интернет

Футболист на Фиорентина стана хит в социалните мрежи заради пресаташе - 1
Снимка: Instagram

Новото попълнение на Фиорентина Артур Кабрал се превърна в истински хит в социалните мрежи по време на пресконференцията преди мача с Аталанта.

Бразилецът предизвика усмивки у хиляди в интернет, след като се загледа в пресаташето на "виолетовите" Ролела Петрийо и дори се облиза похотливо.

Кадрите обаче разгневиха много хора, защитници на правата на жените, които обвиниха футболиста, че скоро може да посегне сексуално на хубавицата.

Самата Петрийо го защити като каза, че на кадрите се виждат само двама души, които работят заедно.

"Само човек с болно мислене или такъв, който гледа на жените като секс обект, може да си помисли нещо друго и да види проблем в това", допълни италианката.


Поставете оценка:
Оценка 1 от 4 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ох на дяда

    6 2 Отговор
    Муцунка
  • 2 Луд

    9 0 Отговор
    Мацката се е изкефила и сама го казва,обаче защитниците на жените са много възмутени от неговото поведение.Абе тези хора как се запознават с техните жени.Сигурно в присъствието на адвокат.
  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.