Last news in Fakti

20 Февруари, 2022 19:22 6 345 0

Треньорът на Лудогорец се извини на Черно море

  • лудогорец-
  • черно море-
  • анте шимунджа-
  • футбол

Мисля, че ние бяхме по-добрият отбор от Черно море днес

Треньорът на Лудогорец се извини на Черно море - 1
Снимка:

Треньорът на Лудогорец - Анте Шимунджа, отличи играта на своя отбор при успеха с 2:1 над Черно море и поднесе извинение към варненци за лапсуса, който допусна, наричайки отбора от "Тича" - Спартак Варна, преди няколко дни след объркване.

„Мисля, че ние бяхме по-добрият отбор от Черно море днес. Имахме няколко ситуации през второто полувреме, които не реализирахме гол, но като цяло заслужавахме успеха“, започна Шимунджа.

„Знаехме, че Черно море ще се промени след почивката и знаехме, че те трябва да потърсят реализирането на гол, а те нямаха и чак толкова много положения, тъй като бяхме максимално концентрирани в защита“, обощи още той.

„Играхме два трудни мача, далеч от нашия дом. Всички отбори разчитат на домакинствата си и беше важнод а вземем 6 точки от гостуванията ни. Искам да се извиня на Черно море, тъй като допуснах грешка. Надявам се всички да ми простят за лапсуса. Знам, че отборът е водещ в България и има история. Адаптираме се към различните терени. Знам, че ни чака много работа, за да се подобряваме. Надявам се, че ще продължим в същия дух и искам отборът ми да се подобрява“, завърши Анте Шимунджа.


Поставете оценка:
Оценка 3.2 от 5 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА