Last news in Fakti

28 Февруари, 2022 11:20 4 180 5

Питам БФС! Този път (ВИДЕО)

  • петьо костадинов-
  • футбол-
  • бфс-
  • димитър бербатов

Не на пусната електрическа лампа

Питам БФС! Този път (ВИДЕО) - 1
Снимка:

Месеци наред питам Димитър Бербатов и организирана група около него, за да бъда полезен на по-малките клубове с ясно и безусловно неподготвени ръководители, които реагират, както в опитите на легендарният Иван Петрович Павлов, но след снимка. Не на пусната електрическа лампа.

Въпросът ми към ръководството на Българския футболен съюз, неговия правен капацитет и към Изпълнителния директор - господин Попов, юрист не по образование, а по призвание и високо оценен капацитет е:

1. КОЕ ТОЧНО НАЛАГА ПРОВЕЖДАНЕТО НА КОНГРЕС НА 18 МАРТ?

Уставът е безкрайно ясен. Освен това имаме прецедент за Агенцията по вписванията. Жалба по вписване на решенията на върховния орган на неправителствена организация. Всяко действие преди произнасянето по жалбата и акта на вписване носи риск от създаване на колизионна за нормалното функциониране на футболната система среда.

Отнасям се с разбиране към организираната група и финансиращите, но не мога да не се съглася с госпожа Робева, че беше затворена устата на министъра на младежта и спорта. Скоро и вратата за кабинета до старата зоологическа градина. Сигурен съм много преди сътрудничеството в спорта и младежкия обмен със страни, в които конкурсите за красота "Мис Камила" е приоритет и неотменима традиция. И използването на ботокс в него е проблем. За брилянтин ограничения няма.


Поставете оценка:
Оценка 1.7 от 6 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Карас

    18 1 Отговор
    Фатмак, изкукуригал си.
  • 2 Да не взимаш тежки наркотици?Промяната е

    8 0 Отговор
    Смени си дилъра
  • 3 Герак Митко

    8 0 Отговор
    Малеее, горкия, напълно е сдал.
  • 4 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 5 Алито от София

    2 0 Отговор
    Този не знаем кой и какъв е, но защо не пита изборите в БФС защо са на затворени врати и журналята нямаха достъп, и наглоста да спрът звука по тв което предаваше и спираше на определени моменти, за жалбата която доказва че има нарушения при гласовете и още много нарушения който никой не обърна внимание, а този конгрес на 18 март трябва непременно да смени, осъди и прати по затворите цялото старо ръководството на БФС, начело с перуката и неговите началници Бойко Борисов и неговия закрилник Киро домуза от делиормана, а какво ще направи Бербо, ще бъдем живи ще видим, никой не се е родил научен, дори и перукан