Last news in Fakti

28 Февруари, 2022 12:30 12 752 1

Бащата на Валери Божинов чака голямо парично обезщетение

  • валери божинов-
  • футбол-
  • полиция-
  • емил божинов

Той води дела вече повече от година

Бащата на Валери Божинов чака голямо парично обезщетение  - 1
Снимка: БГНЕС

Голямо парично обезщетение чака бащата на Валери Божинов - Емил, научи ФАКТИ. Той води дела вече повече от година.

"Разочарован съм от тромавата съдебна система", каза за ФАКТИ Емил Божинов. След като в началото на миналата година номерата на автомобила ми бяха свалени за 6 месеца, заведох дело и го спечелих в началото в лятото. Тогава заведох граждански иск в Ловеч срещу некомпетентността на тогавашните шефове на полицията в Тетевен и Ловеч, но съдът все още не дава ход на делото ми.

Паричното обезщетение, което ще получа, ще даря за деца в неравностойно положение, каза още Божинов.


Поставете оценка:
Оценка 4.2 от 27 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 глоги

    4 1 Отговор
    "Разочарован съм от тромавата съдебна система!"- каза за "ФАКТИ" Емил Божинов. ТОВА Е ПАК БЪЛГАРСКА РАБОТА. ПОРЕДНОТО ДОКАЗАТЕЛСТВО,ЧЕ В БЪЛГАРИЯ ИМА КРИВОСЪДИЕ И ,ЧЕ ЗАКОНЪТ Е ВРАТА В ПОЛЕТО.