Last news in Fakti

1 Март, 2022 11:55 771 3

След мелето между феновете през есента: Вдигат на крак полицията за ЦСКА - Локо Пд

  • фенове-
  • локомотив пловдив-
  • цска-
  • купа на българия-
  • полиция

Четвъртфиналът за Купата на България е от 17:30 часа

След мелето между феновете през есента: Вдигат на крак полицията за ЦСКА - Локо Пд - 1
Снимка: БГНЕС

Полицията ще бъде на стадион „Българска армия“ преди, по време и след днешния двубой ЦСКА - Локомотив (Пловдив). Четвъртфиналът за Купата на България е от 17:30 часа. Както е известно, победителят се излъчва в един мач, като при равенство в редовното време се играят две продължения по 15 минути, а при продължаващо реми и след края на продълженията - се изпълняват дузпи.

През есента, когато двата отбора отново се изправиха един срещу друг в Борисовата градина, a Локомотив спечели с 3:1 с хеттрик на Георги Минчев, полицията беше извън съоръжението, а с охраната бе ангажирана частна фирма.

Още преди първия съдийски сигнал обаче се стигна до напрежение между двете недолюбващи се агитки. Привържениците на Локомотив провокираха феновете в сектор "А" с обиди и хвърлени предмети, а от своя страна десетки фенове на ЦСКА от сектор "Г" нахлуха на пистата, прекосиха терена и стигнаха до сектора за гости. Чак когато се стигна до меле между двете агитки, полицията влезе на стадиона и потуши напрежението, което за радост се размина без сериозни последици за здравето на участниците в него. Ударен обаче беше администраторът на ЦСКА Стойко Сакалиев.

От "Българска армия" са взели мерки това този път да не се случва. Полицията ще отговаря за сигурността на привържениците както извън стадиона, така и на трибуните. Припомняме, че през 2017 година фенове на Локомотив (Пловдив) и ЦСКА се биха и на пистата на „Лаута“.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 1 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Левски 1914

    2 3 Отговор
    Цска ФАЛИРА този отбор се казва цска ТИРЕ София 2016.
  • 2 Rudi.cska

    2 0 Отговор
    Говорих с Рашков мача да е от 14.00 ч, но МВР отказа да пази хулиганите през деня. Искат да ги пазят след 19.00 ч, когато е тъмно…
  • 3 Герак Митко

    2 0 Отговор
    Раздайте им оръжие и вече няма да има мелета.