Last news in Fakti

28 Февруари, 2022 21:00 1 147 1

Александър Тунчев губи плеймейкъра си за дербитата с ЦСКА и Ботев

  • локомотив пловдив-
  • лукас салинас-
  • цска-
  • ботев пловдив-
  • купа на българия

Това е сериозен удар по амбициите на Локомотив за решителната част от сезона

Александър Тунчев губи плеймейкъра си за дербитата с ЦСКА и Ботев - 1
Снимка: БГНЕС

Локомотив Пловдив ще трябва да се справя без офанзивния халф Лукас Салинас в следващите две седмици, когато са и мачовете срещу ЦСКА за Купата на България и „Дербито на Пловдив“ срещу Ботев за шампионата. Новината съобщи родният таблоид „Мач Телеграф“.

Салинас е получил контузия в прасеца, която няма да му позволи да попадне в сметките на Александър Тунчев за два от най-важните мачове на полусезона за „смърфовете“.

Локото гостува на „армейците“ на 1 март в 1/4-финален сблъсък за Купата, а през уикенда ще пропътува краткото разстояние до Коматево, за да се изправи срещу местния враг.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 1 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Бай Онзи

    3 0 Отговор
    Сашето да мисли за спасяване от испадане ,майна