Last news in Fakti

1 Март, 2022 16:30 1 326 2

ЦСКА сложи баснословна цена на един от малкото си българи в състава

  • иван турицов-
  • цска

„Армейците“ изглежда искат да го задържат възможно най-дълго на стадион „Българска армия“

ЦСКА сложи баснословна цена на един от малкото си българи в състава - 1
Снимка: БГНЕС

ЦСКА очаква оферти в размер на €2 млн. за един от малкото си българи в състава - Иван Турицов. Това поне твърди родният таблоид „Блиц“, цитиран от Топспорт.

Десният бранител се превърна в национал на България през изминалите две години с оглед израстването си, като футболист на „червените“.

Той бе част от делегацията играчи на Литекс преди 5-6 години, когато ЦСКА взе лиценза на „оранжевите“, за да прескочи няколко нива в родния футбол и отново скоропостижно да се завърне в елитната група.

Иван Турицов ще изиграе своя мач №100 с червената фланелка, ако вземе участие в една от двете предстоящи срещи на клуба срещу Локомотив Пловдив за Купата на България или срещу Левски в шампионата. Той все още няма гол за „армейците“ и е дал едва 3 асистенции за целия този период.


Поставете оценка:
Оценка 4.1 от 9 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ЦСКА

    4 8 Отговор
    Махайте ги Турицов и Йомов само загрозяват отбора, нас ни трябват момчета като Кайседо. С изгонването на тези двамата ние ще се превърнем в истински армейци. Бих събирал пари за заплати на Кайседо и Юга, но за мързелите Турицов и Йомов никога.
  • 2 Rudi.cska-sofia

    5 6 Отговор
    Гриша Ганчев продаваше по 4 млн. Евро всеки играч, но след Коледа цените скочиха! Новата цена е 5 млн. Евро, а както се знае с тези пари ще строим стадион с мол, офиси, фитнес, ресторант и мн.др. забавления за пешеходците в Борисовата градина. Цената за Турицов е справедлива, а както се знае продадохме Валю Антов в Италия за 4 мил. Евро, защото в Монца, а и в цялата им Втора дивизия нямат защитници. Не виждам проблем Турицов даже да му искат 6-7 млн.евро, ако е клуб от Англия. Е, той за 100 мача още не е вкарал 1 гол, но и това ще стане някой ден…