Last news in Fakti

4 Март, 2022 15:42 2 140 4

Ударът по ЦСКА бе утвърден и в България

  • цска-
  • картотеки-
  • забрана-
  • бфс-
  • дисциплинарна комисия

"Червените" няма да могат да картотекират играчи за неопределен период от време

Ударът по ЦСКА бе утвърден и в България - 1
Снимка: БГНЕС

От Дисциплинарната комисия към БФС излязоха с ново съобщение във връзка със забраната на ЦСКА за картотекиране на нови футболисти. „Червените” все още не са изпълнили финансовите си задължения към Бернардо Тенгариня и Нилсон Антонио.

Ето какво написаха от ДК:

"Предвид неизпълнени финансови задължения към Бернардо Давид Мендес де Кампос Тенгариня от ПФК "ЦСКА-София" гр. София, съгласно решение на Спортният арбитражен съд в Лозана /CAS/ и въведена от ФИФА - забрана за регистриране на нови играчи в международен план, както и сезиране на ДК при БФС от Дисциплинарната комисия на ФИФА от 28.02.2022 година, на основание чл.71, ал.1, б. г/ от ДП /2021/2022/ – ДК налага забрана за картотекиране на нови футболисти на ПФК "ЦСКА-София" гр. София влизащо в сила от датата на сезиране. Забраната е в сила до следващо решение на ФИФА.

Предвид неизпълнени финансови задължения към Нилсън Антонио Да Вейга Барос от ПФК "ЦСКА-София" гр. София, съгласно решение на Спортният арбитражен съд в Лозана /CAS/ и въведена от ФИФА - забрана за регистриране на нови играчи в международен план, както и сезиране на ДК при БФС от Дисциплинарната комисия на ФИФА от 28.02.2022 година, на основание чл.71, ал.1, б. г/ от ДП /2021/2022/ – ДК налага забрана за картотекиране на нови футболисти на ПФК "ЦСКА-София" гр. София влизащо в сила от датата на сезиране. Забраната е в сила до следващо решение на ФИФА".


Поставете оценка:
Оценка 2.6 от 13 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Марсело Галярдо

    7 10 Отговор
    Жужето от Микре да плаща и литекс няма да има проблем
  • 2 Бай Онзи

    3 4 Отговор
    Само Хебър !
  • 3 Реалист

    9 7 Отговор
    Тройчо какво ще каже по въпроса ? Перуката ли е причината ?
  • 4 Този коментар е премахнат от модератор.