Last news in Fakti

4 Март, 2022 14:25 1 122 6

Георги Йомов: Ние сме по-класния отбор от Левски и ще победим

  • георги йомов-
  • цска-
  • левски-
  • вечно дерби-
  • футбол

Това, че са по-млад отбор, няма да окаже голямо влияние

Георги Йомов: Ние сме по-класния отбор от Левски и ще победим - 1
Снимка: БГНЕС

Футболистът на ЦСКА Георги Йомов очаква „червените“ да победят отбора на Левски в неделното дерби. Българският национал бе на мнение, че неговият тим е по-класният и е напълно подготвен за мача.

„Смятам, че за Левски сме се подготвили доста добре. Трябва да изпълним указанията на старши треньора максимално добре. Да сме концентрирани, да направим един добър мач и да се поздравим с победата. За жребия, щом Славия са стигнали дотам, лесни мачове няма в тази фаза. Достоен противник, ще се получи добър мач, но смятам, че нашият отбор е по-класен и искаме да стигнем до финал“.

„Ние знаем какво означава дербито между ЦСКА и Левски. Всички са подготвени и мотивирани максимално. Това, че са по-млад отбор, няма да окаже голямо влияние. Дерби е, нищо не се знае, но както каза и Анатоли Нанков, ние сме по-класният отбор и ще победим“.

„Аз се чувствам добре, перфектно. Подготвени, възстановени и мислим за мача. Всичко е наред и с мен, и с отбора. Ние в този мач имаме две задачи. Да продължим да побеждаваме, за да достигнем до целите и втората е, че е дерби. Нямаме никаква причина да се отпускаме и трябва да сме максимално концентрирани“, заяви Йомов.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 1 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Левски 1914

    5 3 Отговор
    Цска ФАЛИРА този отбор се казва
    цска ТИРЕ София 2016.

    Коментиран от #3

  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 антрашпиц

    2 4 Отговор

    До коментар #1 от "Левски 1914":

    Сериозно ли ве?Ай напиши го още сто пъти,че да мой да го запомним.За днес май си го написал само веднъж.И после направи личния си паричен месечен трансфер към телетата...

    Коментиран от #5

  • 4 Хайде

    2 0 Отговор
    Датигоначукамвциганскиягъз
  • 5 Да кажа

    0 1 Отговор

    До коментар #3 от "антрашпиц":

    Не коментирайте и цитирайте този шут и трол 1914 !
  • 6 ГЕРЕН

    1 0 Отговор
    КОМЕНТ 2 Е ИЗТРИТ. ЗАЩОТО ПИСА, ЧЕ Е ПРОДАЛ ЛЕВСКАРСКАТА СИ ФАМИЛИЯ. КАКТО Я ПРЕДАВА И ВУЦКАТА. НИЩО ЛОШО. ТЕЗИ ОТ ТИРЕТО СА ЧУЖДИЦИ И ПОЛОВИНА.