Last news in Fakti

1 Март, 2022 20:47 1 406 9

Бербатов за отменения конгрес: Страх, страх и пак страх!

  • димитър бербатов-
  • бфс

Кандидат-президентът на БФС заяви, че конгрес ще има

Бербатов за отменения конгрес: Страх, страх и пак страх! - 1
Снимка: БГНЕС

Димитър Бербатов очаквано реагира на новината, че БФС отмени изборния конгрес на 18 март с аргумента, че само преди 5 месеца е проведен такъв. Той зави, че това е проява на страх от настоящото ръководство, но така или иначе ще се стигне до нови избори във федерацията.

Ние продължаваме по план. Няма да се откажа, няма място за отстъпление. Представям си програмата за втори, ако трябва за трети, четвърти път ще го направя, докато не се проведе един честен и прозрачен конгрес, аз ще съм тук. Моят превод на ситуацията е следният - страх, страх и пак страх, тоест те знаят много добре, че ако има конгрес, а то ще има, ще го загубят“, каза Бербатов, цитиран от Gong.

Тепърва предстои да се произнесе съда по казуса, но с оглед събитията е нормално да предположим, че ще има още доста дела, с които правосъдието да се занимае в близките месеци.


Поставете оценка:
Оценка 4.7 от 12 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Стефан

    10 7 Отговор
    Криесе зад перуката
  • 2 Цецо Бета

    17 9 Отговор
    БФС нямат бутане, там са се намърдали най големите мошенници и далавераджии, тези и руската армия не може да ги мръдне....
  • 3 Герак Митко

    15 9 Отговор
    Боби и компания се гърчат като червеи в буркан, но скоро ще отидат на куката.
  • 4 Боби разпределя

    9 7 Отговор
    милиони, мои хора, твои хора, негови хора... мутри сучат от години там... само със специална операция(руска) има шансове.
  • 5 Боби

    15 18 Отговор
    Бербатов,лигльо,скрий се някъде бе джендърче
  • 6 Тома

    10 5 Отговор
    Колкото и да отлага джибрил се видя на репортажа че е хванал цироза и си отива.Алкохола не прощава
  • 7 Перо

    5 2 Отговор
    Цървулът пак гризна дръвцето!
  • 8 Мързел

    1 2 Отговор
    Този ще работи ли някога нещо?
  • 9 безпартиен

    2 0 Отговор
    Който кандидат за шеф на БФС извади на показ заплатите и премиите на ръководството на сегашния БФС,ще спечели!Така,че Бербатов,кажи за какви пари се води борбата!Спортните федерации са превърнати в хранилки на успели и не толкова успели спортисти!Заплащанията им са тайна по-голяма и от държавна тайна!