Last news in Fakti

8 Март, 2022 17:45 1 041 2

Юрген Клинсман към бившия си клуб: Не се страхувай, Интер! Ливърпул е просто човек!

  • юрген клинсман-
  • интер-
  • ливърпул-
  • шампионска лига

Германецът иска да види от „нерадзурите“ нужната увереност, за да обърнат резултата от първия двубой

Юрген Клинсман към бившия си клуб: Не се страхувай, Интер! Ливърпул е просто човек! - 1
Снимка: БГНЕС

Ливърпул и Интер се очертава да е един от гвоздеите на тазгодишните 1/8-финали в Шампионската лига, но сензацията би била пълна, ако италианците успеят да преодолеят дефицита от два гола след първата среща. Бившият нападател на „нерадзурите“ Юрген Клинсман вярва, че това е възможно и даде ценен съвет на Симоне Индзаги и хората му.

Интер, не бива да се страхуваш! Ливърпул е просто човек!“, каза германецът в интервю преди мача за La Gazzetta dello Sport.

Англичаните спечелиха с 0:2 срещата си на „Джузепе Меаца“ преди две седмици, но с отпадането на правилото за гол на чужд терен изглежда, че задачата пред Интер е една идея по-приемлива, колкото и впечатляващо на моменти да изглежда тима на Юрген Клоп.

Харесвам работата на треньора Индзаги и Барела, който ми напомня на Матеуш“, каза още Клинсман в коментара си за срещата.

Николо Барела обаче няма да вземе участие в срещата, защото е наказан. Очаква се Артуро Видал да го замести в центъра на терена, което би трябвало да даде бонус на гостите в печеленето на топката, но чилиецът има славата на човек с тънки нерви, така че не е изключено да видим драми в полузащитата тази вечер.

Ливърпул приема Интер на своя „Анфийлд Роуд“ от 22:0 часа българско време.


Поставете оценка:
Оценка 1 от 2 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Опа

    2 0 Отговор
    Пияндурник, просто отбор е, а не човек.
  • 2 Дзверо

    3 0 Отговор
    Верно ли това е казал.. ха-ха-ха