Last news in Fakti

9 Март, 2022 20:15 2 216 0

Гуардиола още е бесен за „тъпия“ червен картон на свой бранител

  • хосеп гуардиола-
  • кайл уокър-
  • манчестър сити-
  • спортинг лисабон-
  • шампионска лига

Англичанинът сам признава, че търпи критики от наставника няколко месеца след онзи инцидент

Гуардиола още е бесен за „тъпия“ червен картон на свой бранител - 1
Снимка: БГНЕС

Хосеп Гуардиола още се ядосва на червения картон, който десният му бранител Кайл Уокър си изкара в последния мач от груповата фаза в Шампионската лига срещу РБ Лайпциг, защото това го извади изцяло от 1/8-финалите в турнира. Испанецът дори бе цитиран от The Guardian да нарича постъпката на своя играч „тъпа“.

Уокър не бе на разположение за разгрома с 5:0 над Спортинг Лисабон преди три седмици, а сега ще пропусне и реванша, което оставя мениджъра му с ограничени опции за ротация на тази позиция.

Пеп малко изненада и с оплакването си, че не разполага с достатъчно широчина в състава си за реванша, въпреки че има на свое разположение един от най-скъпите състави в историята на състезанието, а и самата среща е с предизвестен край още от Лисабон.

Манчестър Сити приема Спортинг тази вечер от 22:00 часа българско време на своя „Етихат“.


Поставете оценка:
Оценка 4.7 от 3 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА