Last news in Fakti

10 Март, 2022 17:30 836 0

Тай Туиваса иска да се пробва с бившия шампион Стипе Миочич

  • стипе миочич-
  • тай туиваса-
  • ufc-
  • mma

Двамата не крият своите амбиции за титлата на Франсис Нгану

Тай Туиваса иска да се пробва с бившия шампион Стипе Миочич - 1
Снимка: Twitter

Двама от лидерите в ранглистата на UFC в тежка категория Тай Туиваса и Стипе Миочич може да се превърнат в следващия голям хит на най-популярната сцена за смесени бойни изкуства в света, ако предизвикателството на австралиеца към хърватина бъде прието.

Той определено е човек, с когото бих искал да премеря сили отново“, каза Туиваса в интервю за MMA Junkie.

Кариерата на австралиеца започна много обещаващо между 2012 и 2018 г., когато записа 9 поредни победи, но след това той инкасира поражения от Жуниор дос Сантош, Благой Иванов и Сергей Спивак. Сега обаче навлезе в нова впечатляваща серия и вече е непобеден в последните си 5 битки.

Миочич пък не се е бил, откакто загуби титлата си от Франсис Нгану през миналия март, а преди това затвори успешно трилогията си с Даниел Кормие. Хърватинът все пак се надява да стори същото с Нгану, но преди това ще трябва отново да си извоюва правото на мач за пояса, като преодолее „Бам Бам“ или някой от другите бойци в топ 10.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА