Last news in Fakti

10 Март, 2022 18:00 1 224 0

Спортният директор в ПСЖ говори за бъдещето на Маурицио Почетино в клуба

  • маурицио почетино-
  • псж-
  • шампионска лига-
  • леонардо-
  • реал мадрид

Мнозина са убедени, че отпадането от Шампионската лига ще коства работата на аржентинеца

Спортният директор в ПСЖ говори за бъдещето на Маурицио Почетино в клуба - 1
Снимка: БГНЕС

ПСЖ за поредна година не успя да материализира потенциала си, като допусна грандиозен обрат срещу Реал Мадрид на 1/8-финалите в Шампионската лига. Това постави под въпрос работата на старши-треньора Маурицио Почетино и именно това бе принуден да коментира спортният директор Леонардо пред медиите.

Налага се да останем заедно. Почетино все още е част от проекта този сезон. Не е сега моментът, за да мислим за това“, каза бразилецът пред RMC в отговор на въпроса с уволнението.

Той също така не смята, че всичко трябва да отиде на боклука и да се започне отначало в Париж. Все пак отборът се превърна в постоянна величина в най-престижния европейски клубен турнир, а в местния шампионат рядко позволява друг отбор да спечели титлата или купата на страната.

Нашето лично убеждение обаче е, че Почетино просто ще изкара до края на сезона и през лятото ще бъде назначен негов заместник, като слуховете, че това ще е Зинедин Зидан звучат доста убедително.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА