Last news in Fakti

11 Март, 2022 10:27 1 422 0

Неймар отрече, че е бил близо до бой с Донарума, показа чат!

  • неймар-
  • псж-
  • реал мадрид-
  • шампионска лига-
  • джанлуиджи донарума

Мразя да се налага да говоря за новини… но тази публикация е лъжа

Неймар отрече, че е бил близо до бой с Донарума, показа чат! - 1
Снимка: БГНЕС

Неймар отрече информациите, че е бил близо до ръкопашен бой с Джанлуиджи Донарума след загубата на ПСЖ от Реал Мадрид с 1:3 снощи. Звездата на парижани публикува скрийншота от чата си с италианския вратар в Whatsapp.

Marca и ESPN първи излязоха с информация, че бразилският нападател и италианският национал едва не са се сбили на „Бернабеу“ снощи, след злополучния реванш с „лос бланкос“.Обкръжението на Донарума вече отрече спекулациите, а сега 31-годишният бразилец на свой ред направи същото чрез стори в Instagram. Бразилската суперзвезда публикува скрийншот от разговор в Whatsapp с италианския вратар.

Неймар отрече, че е бил близо до бой с Донарума, показа чат!

От това, което виждаме, Донарума изпраща новината на „Marca“ на Неймар, като му казва: „Хей, Ней, съжалявам за вчера, тази новина е неприемлива“.

"Приятелю! Това може да се случи във футбола“, отговаря Неймар.

"Ние сме отбор и всички сме с теб. Много си млад и ще спечелиш много. Реагирай, продължи напред. Прегръщам те“, продължава бразилецът.

Неймар публикува и още едно стори, в което обвинява журналистите, които изнасят информацията за разпра между двамата, заявявайки: „Мразя да се налага да говоря за новини… но тази публикация е лъжа. Нямаше бой в съблекалнята!!! Некомпетентните журналисти се опитват да се промотират. Може би следващия път, нали?"

Неймар отрече, че е бил близо до бой с Донарума, показа чат!


Поставете оценка:
Оценка 2.3 от 3 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА