Last news in Fakti

10 Март, 2022 21:05 1 648 1

Легенда на Барселона не скри адмирациите си към Карим Бензема след хеттрика срещу ПСЖ

  • карим бензема-
  • реал мадрид-
  • дани алвеш-
  • псж-
  • шампионска лига

Французинът съвсем очаквано повдигна темата с последното му класиране за „Златната топка“ след снощната проява

Легенда на Барселона не скри адмирациите си към Карим Бензема след хеттрика срещу ПСЖ - 1
Снимка: БГНЕС

Карим Бензема реализира хеттрик във вратата на ПСЖ, за да донесе пълен обрат за своя Реал Мадрид и така да класира тима си на 1/4-финалите в Шампионската лига. С изявата си той впечатли мнозина футболни запалянковци, а неочаквано сред тях попадна и една от действащите легенди на Барселона Дани Алвеш.

Не ме интересува, че е от Мадрид! Какъв играч само е Бензема! Обожавам я тази игра!“, написа в своя „история“ в Instagram бразилецът.

Припомняме, че само до 60-тата минута в реванша на „Сантиаго Бернабеу“ изглеждаше така, сякаш Килиан Мбапе отново ще открадне шоуто с отбелязания си гол и други два отменени заради засади. Тогава обаче дойде и моментът на капитана на „кралския клуб“ и в рамките на 30 минути мечтата на „парижани“ се срути в неговите крака.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 1 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Караибрахим

    11 0 Отговор
    От къде взе толкова енергия този човек! Такава упоритост от начало до края на мача. Направи чудеса и зарадва феновете си с цялото си поведение.