Last news in Fakti

11 Март, 2022 22:30 3 191 3

Максим Креси стана автор на най-невероятния сервис в историята на тениса (ВИДЕО)

  • максим креси-
  • индиан уелс-
  • кристофър юбанкс

Американецът със сигурност ще запомни това си изпълнение

Максим Креси стана автор на най-невероятния сервис в историята на тениса (ВИДЕО) - 1
Снимка: БГНЕС

Тенисът е велик спорт по редица причини, а най-добрата е, че въпреки вековната си историята намира начин, за да ни изненада. Този път това стана благодарение на американеца Максим Креси, който сътвори най-невероятния сервис в историята срещу сънародника си Кристофър Юбанкс на турнира в Индиан Уелс.

Креси сервираше при 0:30 във втория сет от позицията на изоставащ в геймовете с 4:3, когато прати кълбото на сантиметри зад мрежата, шокирайки с изпълнението си Юбанкс. Но сервисът не се дължеше на особено майсторство, защото изпълнителят не успя да уцели топката с кордата, а само я плъзна с ракетата си, за да може вятърът да свърши останалото и да предизвика странна парабола.

Максим Креси се извини на опонента си, но все пак не успя да скрие усмивката от лицето си.

В крайна сметка 24-годишният тенисист отстъпи с 1:2 сета, но сервисът му ще се превърне в една от емблемите на турнира.


Поставете оценка:
Оценка 4.6 от 9 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 Бекер

    2 0 Отговор
    Младият Янкулов не е гледал финала на Уимбълдън между Лендъл и Майкъл Чанг,когато китайчето губеше мача но направи сервиз като замахна с ракетата отдолу и топчето падна бавно в полето.Чеха побесня и загуби мача с 2:3.Потърсете го в тубата,беше потресаващо.
  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.