Last news in Fakti

15 Март, 2022 16:45 552 0

Нелсон Верисимо: Реваншът с Аякс ще бъде като игра на котка и мишка

  • нелсон верисимо-
  • бенфика-
  • аякс-
  • шампионска лига

Треньорът на Бенфика припомни на журналистите, че преди първия мач е прогнозирал точно този оспорван двубой, на който станахме свидетели

Нелсон Верисимо: Реваншът с Аякс ще бъде като игра на котка и мишка - 1
Снимка: БГНЕС

Бенфика гостува на Аякс в мач-реванш от 1/8-финалите на Шампионската лига след зрелищното 2:2 в Португалия преди няколко седмици. Старши-треньорът на португалците Нелсон Верисимо припомни на пресконференцията, че преди първата среща е прогнозирал изключително равностоен мач и именно на това станахме свидетели на „Луж“.

Налага се да бъдем на високо ниво, за да преодолеем трудното препятствие, което се оказва Аякс. Но ние вярваме, както казах и преди първия мач, но хората не ми повярваха, че този двубой е 50/50. Аякс ще се наложи да ни отдадат уважение, както и ние на Аякс, а оттам насетне ще имаме игра на котка и мишка, докато не разгадаем къде са слабите места и как да ги използваме“, каза наставникът на „орлите“.

Той също така отхвърли възможността да затвори тима си в отбрана и потвърди, че работи по стратегия, която да нарани нидерландците.

Срещата на „Йохан Кройф Арена“ е тази вечер от 22:00 часа българско време.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 1 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА