Last news in Fakti

18 Март, 2022 18:15 2 732 8

Първата задача пред президента Бербатов - трети конгрес на БФС

  • димитър бербатов-
  • бфс

Той изрази надежда, че тогава ще се включат всички клубове у нас, за да е максимално легитимен избора му

Първата задача пред президента Бербатов - трети конгрес на БФС - 1
Снимка: БГНЕС

Димитър Бербатов си постави привидно странна цел, след като днес 76 делегата единодушно го избраха за президент на БФС. Той иска да организира трети конгрес, но с участието на всички клубове у нас, за да може изборът на ново ръководство да бъде напълно легитимен.

Благодаря за вота на доверие, който ми давате. Основен приоритет ще бъде обединението на всички футболни хора, което търсим. То минава през напълно нормален проведен честен конгрес на всички клубове, които са част от федерацията на БФС, за да се даде възможност на всички да изразят своето желание. Това е най-демократичният вариант. Започваме да работим, да градим. Не казвам управляваме, а работим. Всички заедно - за по-доброто бъдеще на българския футбол“, каза той от трибуната, цитиран от Sportal.

Междувременно от щаба на Борислав Михайлов заявиха, че ще сезират ФИФА и УЕФА за т. нар. „фарс“, който се разигра днес в Зала 3 на НДК.


Поставете оценка:
Оценка 4.8 от 23 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Браво

    29 6 Отговор
    Да му е честито! Дано успее да направи нещо, че положението като цяло е много тежко.
  • 2 Ввве

    35 5 Отговор
    Перуката ако ще и НАТО и Ооне да сезира приключи лапачката утре да му слагат прангите и при Боката
  • 3 тренер

    31 5 Отговор
    Наздраве, перука!
  • 4 Перукан

    10 3 Отговор
    Оп са, оп са

  • 5 Коко

    4 17 Отговор
    Бу ха ха, смешки! Бре как така се случва и двамата президенти на БФС са с мокети на главите! Бербат, излагаш се, така ли се прави конгрес с хора събрани от кол и въже! Миналата година имаше конгрес. Да си спечел! Сега какво търсиш на босия цървулите?
  • 6 Doni Brasko

    9 2 Отговор
    Перуката разбра, че приключва. Ще реве навън. Те хората от кога му казаха да си ходи, а той се дърпа. Можеше да си иде с достойнство, сега вече ще му се присмиват от тук до Камчатка
  • 7 Стоян Александров

    3 9 Отговор
    Z. Поредния позор. Бербатоф е пълен некадърник. От Космоса се вижда, че е кукла на конци. Боби е некадърник, но и този е същия. Пълен провал за БГ футбола. Да не би да забрани сега на Ганчо да копува чужди некадърници. Футбола ще е пред разпад и фалит при този самозванец. Ще има нон стоп конгреси. А на следващия Боби ще спечели с гоюямо мнозинство, не че е добър, а защото се вижда, че Берболино у пълна кукла на конци. Цеца африканска ще още по- голям тъпан, ама сега се репчите. Да не би да махне футболните президенти ? Не. Не. Не. Куклоооооо, куклоооооо ще бъдеш биъ с камъни. Всеки ще дърпа към него и всичко ще приключи бързо. Позор. И Боби и този са палячовци и кукли. Срамота. Z
  • 8 Палячо

    2 7 Отговор
    Ама защо само 3 направи хиляда😊. По голям клоун от този няма 76 гласа от 670 с бюлетина от един човек като Тодое Живков у вече почна да коли и беси палячо.