Last news in Fakti

16 Април, 2022 20:52 2 470 15

Бербатов направи любопитни признания за живота си

  • димитър бербатов-
  • бербатов

Едно от тях е, че от 3 години е веган

Бербатов направи любопитни признания за живота си - 1
Снимка: БГНЕС

Президентът на БФС Димитър Бербатов даде обширно интервю в предаването "Седмицата на Дарик" по Дарик радио, в който разкри някои интересни подробности от своя живот, като дори разкри, че вече от почти три години е станал веган.

"Мъжкото приятелство и рицарството е процес, в който растеш и сам си налагаш морални ценности, за да се развиваш. Можех да бъда нелоялен към моите приятели, но не бях такъв. Така стигаш до етап, в който знаеш, че на тези приятели можеш да се довериш за каквото и да е. Когато можеш да покажеш, че можеш да си честен и откровен с приятелите си, тогава има истинско доверие. По-правилното е да не се притесняваш да говориш с другия", заяви той.

Бербатов говори за възмъжаването си и за преследването на целите си: "Когато преодоляваш трудностите, тогава възмъжаваш. Това е един неосъзнат процес. Аз гледам филми и чета книги, за да гледам другите как са се развивали. Компасът ти винаги трябва да е насочен към целта".

"Трудностите са ме изградили такъв, какъвто съм. Добрите времена създават слаби хора. Слабите хора създават трудни времена, а после трудните времена създават силни хора и това е кръговратът на живота. Имаше един мач с Левски, който загубихме, а аз пропуснах гол, това бе катарзис за мен в най-ранна възраст. Тогава се опитаха да ме пречупят, но моята самодостатъчност ми помогна да го преодолея. Тогава се чудех защо идват толкова упреци. Тогава се отказваш или продължаваш напред. Аз продължих. Свикнал съм да бъда единак и тогава това ми помогна да продължа напред. Аз вярвам в знаците. Преди пандемията аз вече бях спрял с футбола и един ден се погледнах в огледалото и не се харесах. Премерих се и видях, че съм 91 килограма, а по принцип съм бил 83-84. Казах си, че работата не е добре. Усетих, че имам разни болежки и започнах да се съмнявам. Ходих на доктори, които казаха, че всичко ми е наред, а аз не се чувствам добре. Тогава започваше пандемията, като попаднах на една книга за здравето. Тогава започнах да изучавам това как да се храня и от почти три години съм веган. Усетих го, че това е моето нещо и го пробвах, но полека-лека. Интуицията ми го подсказа, тялото ми го подсказа", каза още Бербатов.


Поставете оценка:
Оценка 3.9 от 11 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 Любопитен

    7 8 Отговор
    И баба като задъртя, и тя стана веган, организма и и дал знак! А за предателството към цял един народ споделил ли е нещо?
  • 4 Един два е добре

    7 0 Отговор

    До коментар #2 от "КАК СЕ ПОДМЕНЯ ПРОМЯНАТА?":

    Ама ти го пущаш вече 20 пъти! Това значи нещо у горния етаж не е в ред!
  • 5 дфхйш

    7 2 Отговор
    Вегатарианец иди, дойди! Ама чак пък веган си е преекспониране. Очите са ни отпред, не са като на овцете встрани. Природно сме хищници!

    Коментиран от #9

  • 6 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 7 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 8 Димо

    4 6 Отговор
    Барби Барбиии, какъв единак си ти?
    Ти си едно мекотело дето го мързи да гледа.
    Добре че ти бяха добри мениджърите да те подхвърлят от клуб на клуб. А колко хейки полира сам си знаеш..
  • 9 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 10 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 11 Рошко

    1 3 Отговор
    Тцтцтц, много ми се опротиви един път като влезе с дъвка като смяна. И ме хваща яд на мазньовците дето искат да се харесат на тренерите си
  • 12 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 13 Отврат

    1 3 Отговор
    Бербатов отново се доказва, че е мързел и дървен философ. Алоооо вместо да се изживяваш каро инфлуенсър кога ще рабитиш? Поработи малко изпоти се покажи качествата си като управленец. А за приятелите ти нямам думи Георги Градев, Петър Величков, Кюстендилеца, Гриша Ганчев, Борис Станков отврат.
  • 14 Левски 1914

    1 0 Отговор
    Ковачев пак пишеш глупости , какъв президент може да бъде това ФЪРЧИЛО ?
  • 15 Гого

    0 0 Отговор
    „Бербатов дойде в Манчестър Юнайтед с шантавите си изяви, красиво докосване и секси външност, но преди големия финал в Шампионската лига с Барселона той просто не се трудеше достатъчно усърдно за отбора. При една ситуация аз съм в единия край на терена и исках той да дойде, за да помага, а той просто се разхождаше. Тогава аз изритах топката и полудях - „Какво правиш?! Идвай! Какво ти става?!“, а той ми отговори - „Чакай, когато пристигна, ще го направим“. Но това не е нашата култура. В Барселона те играят по този начин, защото това е тяхната култура, но не и нашата. Ако искаш да играеш за тях, отивай, но тук не е същото. Ако не се впишеш в нашата култура, няма да се задържиш задълго. Така беше тогава в Юнайтед. Ако не приемеш културата и не се адаптираш, за да станеш част от нея, няма да останеш повече от година или две“, каза Фърдинанд, цитиран с извадка в TikTok.