Last news in Fakti

20 Март, 2022 14:30 2 097 0

Млада сензация отказа гиганта „Драго“ още в първия рунд

  • том аспинал-
  • александър волков-
  • ufc

28-годишният британец вече гледа към титлата на UFC

28-годишният Том Аспинал предизвика Александър Волков да се откаже още в първия рунд по време на битката им в Лондон на UFC Fight Night за удоволствие на местните запалянковци.

Младият талант наложи своето темпо още с началните секунди на срещата и реализира два успешни тейкдауна, след което направи хват на врата на „Драго“, предизвиквайки го да се откаже след 3:45 минути в октагона.

Аспинал вече е в серия от 4 поредни победи и след актуализацията на ранглистата при най-тежките се очаква да се изкачи с няколко места нагоре и току виж съвсем скоро получи шанс за шампионския пояс на Франсис Нгану, който се очаква и без друго да го оваканти с оглед операцията на коленете.

Британецът дори отправи предизвикателство към Тай Туиваса, който понастоящем държи рекорда за най-много поредни победи в октагона (5).

Волков междувременно инкасира едва второто си поражение със събмишън в кариерата, като предходният случай бе чак през далечната 2010 г.


Поставете оценка:
Оценка 2 от 4 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА