Last news in Fakti

20 Март, 2022 18:00 1 359 6

Ангел Петричев: Бербатов си гарантира отлив на гласове на евентуален нов конгрес

  • ангел петричев-
  • лудогорец-
  • бфс-
  • димитър бербатов

Изпълнителният директор на Лудогорец се присмя на събитията от 18 март

Ангел Петричев: Бербатов си гарантира отлив на гласове на евентуален нов конгрес - 1
Снимка: БГНЕС

Ангел Петричев предрече отлив на доверие към Димитър Бербатов след събитията в НДК от 18 март, където 76 клуба го избраха единодушно за президент на БФС. Изпълнителният директор на Лудогорец се присмя на събитието, сравнявайки го с времето на Тодор Живков.

В кръга на шегата това е исторически конгрес. Дори и в ерата на Тодор Живков не е имало гласуване със 100% от присъстващите. Действително щеше да е смешно, ако не беше тъжно. Опасявам се, че в българския футбол беше начертана нова разделителна линия, която много трудно вече ще бъде преодоляна. Моята прогноза е, че дори в идеалния вариант за Бербатов да се проведе нов конгрес, то при него съм убеден, че той ще има огромен отлив на гласовете, които получи на форума през октомври“, каза Петричев пред Gong.

Той все пак остави решението за легитимността на конгреса в ръцете на съда и изрази опасенията си, че ще има два ръководни органа, а това ще доведе до непреодолимо разединение в родния футбол.

Само се моля да няма опасност за участието ни в евротурнирите. Ние сме си подреден и организиран клуб. Бихме се справили във всички условия. Не се притесняваме от никой. Много пъти сме казвали, че най-големият враг на Лудогорец може да си е самият Лудогорец“, каза още той.


Поставете оценка:
Оценка 2.7 от 11 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 и този

    13 3 Отговор
    Е перуканска подлога
  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 тома

    14 5 Отговор
    Падне ли джибрил михайлов пада и киро джапанката.Свършват и титлите на лудогорец
  • 4 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 5 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 6 Този коментар е премахнат от модератор.