Last news in Fakti

24 Март, 2022 17:45 2 500 12

Фалирал футболен клуб гласува на конгреса на БФС в полза на Борислав Михайлов

  • бфс-
  • борислав михайлов-
  • радостин василев-
  • димитър бербатов-
  • стандарт шивачево-
  • динко николов

Министерството на спорта излезе със становище след проведена проверка по случая

Фалирал футболен клуб гласува на конгреса на БФС в полза на Борислав Михайлов - 1
Снимка: БГНЕС

Фалиралият ФК Стандарт Шивачево от Сливенска област е изпратил делегат на конгреса за избор на нов президент на БФС на 12 октомври 2021 г., въпреки че не упражнява дейност от 2019 г. насам. Това е установила проверка на Министерството на младежта и спорта, чиито резултати бяха публикувани днес.

Министър Радостин Василев потвърди, че е извършена проверка по случая след сигнал на Димитър Бербатов, касаещ още отборите на ФК Балкан Селиминово и ФК Спартак Бяла от 24 януари 2022 г.

Лично председателят на Управителния съвет на Стандарт Динко Николов изпраща декларация, която потвърждава, че клубът му не упражнява спортна дейност в периода 2019-2022 г., въпреки факта, че от БФС са изпратени документи в ММС, според които същият е участвал на детски турнир и дори го печели.

За ММС е изключително притеснително, че въпреки изрично декларираното от страна на председателя на ФК „Стандарт” гр. Шивачево неучастие в първенства и турнири, БФС представя на ММС заверени документи, според които детски отбор на този футболен клуб не само е взел участие в турнири, но е и победител в един от тях. Освен всичко друго този клуб е участвал в Конгреса на БФС на 12 октомври миналата година и е гласувал, когато е избран Борислав Михайлов. Заключението на комисията е, че предвид всички тези противоречия и възможно наличие на документи с невярно съдържание, ММС трябва да сезира компетентните органи“, написа министър Василев от профила си във Facebook.

Това по всяка вероятност означава, че цялата документация ще бъде внесена в съда, за да послужи за доказателство по делото срещу легитимността на решенията, взети на конгреса на 12 октомври миналата година.


Поставете оценка:
Оценка 4.9 от 18 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 петков

    39 2 Отговор
    перуката вън също и другите
  • 2 7,62

    30 2 Отговор
    Перука , ти вече си никой !
  • 3 Балкан Варвара

    21 1 Отговор
    Ще ти насадиме коса , преси ще ти пее , бат венци ще денси
  • 4 Война и мир

    3 27 Отговор
    Министърът на Г Ганчев продължава с простотиите. Вотът е таен и няма как да знае за кого е гласувал клубът. Бербатов-Руди Измамника-Величков-Градев си играят на война. Щом искат война ще си я получат.
  • 5 Война и мир

    2 20 Отговор
    Министърът на Г Ганчев продължава с простотиите. Вотът е таен и няма как да знае за кого е гласувал клубът. Бербатов-Руди Измамника-Величков-Градев си играят на война. Щом искат война ще си я получат.
  • 6 Валя

    6 9 Отговор
    То и за Слави дългия и куцото пиле, както и за Руди гела гласуваха намамени и платени сигани
  • 7 Закон

    5 15 Отговор
    Боби Боби не разбра ли че колкото си по добър с хората толкова повече ти се качват на главата. Направи така да гласуват само професионалните клубиве да ти е мирна главата. Сега ГЕРБ със селските кметчета плаща на аматьорите да гласуват за предателят и да ти правят мръсно.
  • 8 Next

    17 3 Отговор
    Перукане, всичко около теб вони хем на джибри, хем на корупция. Ти си негоден пропаднал човек, затова събирай цирка и се махай.

    Коментиран от #9

  • 9 Перука

    3 14 Отговор

    До коментар #8 от "Next":

    Откакто Бербатов сложи перука не се трае станал е голям егоцентрик и самовлюбен. Нестига, че е предател ами вече се мисли и за Наполеон. Само че зад него не стои армия ами 76 селски отборчета начело с Литекс София и Янтра Габрово.
  • 10 ГОРСКИ

    11 1 Отговор
    Да се намеси прокуратурата това си е чисто мошеничество, във България липсва съдебна власт съдът действа със парите под масата !!!!!
  • 11 Няма такава държава !

    0 2 Отговор
    Бербатката и да реве ,все тая.Перуката ще е шеф на БФС,докато не пукне от пиене ! Наздраве !
  • 12 Иванчо l-ви

    0 0 Отговор
    Тук Лечков е уредил нещата.